שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    ..
    09/11/2007

אני בת 15 וחצי שהייתי בת 14 התחלתי לעשות שטויות במחשב להכיר כל מיני בחורים במחשב ולהתפשט במצלמהרק מטוך זה שהם רצו את זה הכרתי אז בחור בן 18 והו ארצה שא ני יתפשט מולו במצלמה אז ל אהסכמתי בפעם ראשונ האז הו אאמ ראיזה ילדה קטנה ואז התפשטתיתי לידו במצלמה ואז נפגשנו וירדתי לו והתחרמנו וזה והוא ראה לי תציצים אחרי זה שוב נפגשנו והוא רצה לזיין אותי בתחת אבל זה ממש כאב ושוב ירדתי לו הקטע זה שלא היינו חברים או משהו פשוט סתם היינו נפגשים כל כמ החודשיים או שנה בסהכ נפגשנו רק 3 פעממים מאז הרגשתי כמו זונה שרמוטה כזות ומאז הו אלא רוצה להיפגש איתי הו אאומ רלי שאני קטנה וזה טעות שנפגשנו בכלל ונראה לי שגם הוא חושב שאני שרמוטה זונ ה והוא אומר רק אם חבר שלו יבוא הוא יבוא אליי לאחר מזה הכרתי שוב בחור נפגשתי איתו עשיונ כ למיני דברים הו א עשה לי ביד וזה ואני עשיתי לו ביד שוב נפגשתי איתו רק 4 פעמיים והוא חושה שהוא חבר שלי והוא רוצה שנשכב עכשיו הייתי צריכה לשוט להפלגה והכרתי שם עו ד בחור בן 25 ואז אני התזמזתי איתו ירדתי לו גם וכמע שכבתי איתו כאילו האיבר לשו לא נחנס עד הסוף אבל זה הי הפעם ראשונ השלי ופשוט החרי זה הרגשתי שרמוטה ממש וכל הזמן חשבתי עליו וזה ולא יצא ל י מהראש וגם כי בגדתי בעצם אם חבר שלי אבל ככ האני אני אוהבת מין מזדמן פשוט כי רק ככה אוהבים אותי וגם שאני רוצה שיהי ה לי חבר אף פעם לא רציינים תמיד ממצאים תריצוים אז החלטתית שהכי טוב זה שאינ יזיזה ועוד עכשיו חבר לשי חושב שאני בתולה והוא לא יודע על זה לא סיפרתי לו אני רק משקרת לו כל הזמן פשוט קשה לי אם זה הוא אוהב אותי ואני לא אוהבת אותו והקטע זה אנחנו חברים שפשוט לא נפגשים הו אבקושי בא אליי רק מדברים באייסי בפלפון ועכשיו אני קצת פוחדת שאני לא בהריון ואני לא יודעת מה לעשות אני מרגשיה ממש שרמוטה כאילו ניצלו אותי מכל הסיפור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    09/11/2007

את משתפת אותנו בהתלבטויות שלך לגבי ההתנהגות המינית שלך והיחסים שלך עם בני המין השני. את מוצאת את עצמך לעיתים מגיעה ליחסי מין מזדמנים עם בנים כי לדברייך "רק ככה אוהבים אותי (אותך)" ובעקבות זאת התגובה שלהם שהם "אף פעם לא רציניים", ולבסוף את "מרגישה שרמוטה" וחושבת "הכי טוב שאני יזיזה" ואף חוששת שמה את בהריון. נראה שאת במצוקה, את מגיעה למצבים של התנהגות מינית מסכנת מתוך כמיהה לאהבה ומתוך מחשבה שגויה שאולי בדרך הזו, תקבלי אהבה. את זקוקה ליד מקצועית מכוונת, כדי שתעזור לך לצאת מהמעגל הזה, שבו את הקורבן ולא תרגישי "כאילו ניצלו אותי מכל הסיפור".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי אומר

גל
    16/11/2007

שאת גם טיפה טיפה מעירה מידי בשביל גבר בוגר בן 25...
    לא נראה לי שיש לכם מצע כלשהו למערכת יחסים כזו או אחרת...
    מרוב החיפוש שלך ךתחושת אהבה את לא שמה לב שאת נותנת לאחרים לנצל אותך למרות שלפי ראות עיניך ההתחלתית את לא חושבת כך אך לבסוף כן!

המלצתי אליך היא לנסות להתרחק מעט מגברים בוגרים ולהתמקד קודם כל בבני גילך 14-17.. יהיה לך עוד המון זמן לשכב עם גברים בני 25..

והכי חשוב תמיד תשמשמי באמצעי מניעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו