בעיה רצינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית
    נתנאל
    27/07/2010

שלום אני בן 14 ויש לי זין בגודל 17 ס''מ וכשאני יושב בסלון בבית שלי או בבית ספר עומד לי הזין ומאוד קשה לי להסתיר אותו רציתי לדעת עם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שהוא יפסיק לעמוד כל הזמן וכשהוא עומד איך אני יכול להוריד אותו במהירות כי אין לי אפשרות לאונן כדי להוריד אותו 

ועוד משהו אני רוצה לקיים יחסי מין עם חברה שלי רציתי לדעת אם לילד בגילי(14) ימכרו קונדומים ואם זה מסוכן שחברה שלי שהיא גם בת 14 תיקח גלולות אם זה לא מסכן אותה בגיל הזה

בתודה מראש נתנאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רצינית

הוספת תגובה

• עוד משהו

נתנאל
    27/07/2010

קימנו כבר יחסי מין וקיבלתי קונדומים מחברים והם נגמרו זו אותה אחת שאני מפחד שתיכנס להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנתנאל שלום

מירב שרון
    27/07/2010

אני מבינה שאתה מגיע לעוררות מינית לעיתים קרובות, בגילך זה לגמרי טבעי. זה רק מעיד על כך שהכול תקין אצלך. אין לך ממה להתבייש. לגבי גילך וסקס, לאן אתה ממהר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו