הקונדום נקרע באמצע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקונדום נקרע באמצע
    נתנאל
    27/07/2010

לפני כמה ימים זיינתי את חברה שלי אנחנו בני 14 והקונדום נקרע ולא שמתי לב והמשכתי עד שגמרתי בתוך הכוס וכשיצאתי ראיתי שהוא קרוע והשפיך נוזל ממנו והיא היתה כמה ימים לפני מחזור היום היה אמור להיות לה מחזור והיא לא קיבלה רציתי לדעת אם יכול להיות שהיא נכנסה להריון ואם עדיין כדור נגד יכול לעזור לה ואם כן איזה

בבקשה תענו מהר בתודה שלומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקונדום נקרע באמצע

הוספת תגובה

• לנתנאל שלום

מירב שרון
    27/07/2010

אם עברו 72 שעות מאז שהיה ביניכם מגע מיני והקונדום נקרע אז זה מאוחר מדי לקחת פוסטינור. ברור שיש סיכון של הריון לא רצוי. תחכו שבוע ימים, אם היא טרם קיבלה מחזור אז תקנו ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי. בתקווה שהיא תקבל מחזור. שניכם מאוד צעירים, למה אתם ממהרים לקיים יחסי מין מלאים, אפשר לעשות הרבה בסקס מבלי שתהיה חדירה, זאת אחריות מאוד גדולה לקחת בגיל כ"כ צעיר, חבל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שהכל יהיה בסדר

יעל
    29/07/2010

אני מקוה שהכל יסתדר אצלכם והיא לא תהיה בהריון אבל זה מה שקורה עם קונדומים
    אחרי שזה קרה לנו התחלתי לקחת גלולות כי ממש נבהלתי ואחרי שהתחלתי עם הפליים ידעתי שאני מוגנת וגם אם נקרע קונדום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו