מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה אני מאוד מודאג....השואל10/11/2007
שלום אני בן 16.5 ואני מאוד מאוד מאוד ...
מאוד מודאג מהגודל של הזין שלי...
שהוא עומד הוא בערך 7 ס"מ אני מת מפחד אולי הוא לא
יגדל לי יותר אני לא יוכל לאונן כמו שצריך...
חוץ מזה שאני מאונן יוצא שפיך בצבע אדום-לבן...
אין לי מושג מה זה????
ודרך אגב אני מאונן דרך זא שאני תופס עם 2 אצבעות את הזין...
אני אגיד לכם תאמת בלי להשביץ אני באמת נחשב לאחד שנראה טוב (אפילו מאוד)
והיו לי המון אבל המון הזדמניויות לקיים יחסיי מין עם בנות כוסיות אבל התביישתי בטירוף...
מה לעשות?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
השואל10/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון שאני לא מומחה אבל אנסה לעזור..
הלוחם הפשוט10/11/2007א) לגבי הגודל...אין לי איך לעזור לך....
ב)מניסיוני כחובש קרבי, קורה לעיתים בנסיבות שיגרתיות כי נוזל השיפכה מכיל טיפת דם. תופעה זו לעיתים יכולה לנבוע משימוש במדללי דם כגון אספירין או קומדין.
אבל!,אם התופעה מתמידה כמו שאמרת, גש לאורולוג לבדיקה מקיפה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטרד
10/11/2007אין קשר בין הגודל לבין אוננות. אפשר לאונן עם כל גודל. גם דרך האוננות אישית וכל דרך שגורמת לך עינוג היא בסדר. צבע השפיך גם הוא עשוי להשתנות.
בלי לחץ. עדיין לא סיימת את ההתפתחות. תלמד להנות בינתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ילנה11/11/2007שמע..בלי לעליב
הגודל שלך לגיל שלך נורא קטן..
זה עצובב
תיתגבר..
זה קטןן נורא שמעתי על גודל 18 ס"מ בגיל 13!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)