מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקפה בזמן סקסי'27/07/2010
שלום ד"ר,
לאחרונה אני וחברתי מקיימים יחסי מין, עשינו את זה לפחות 4 פעמים.
מה שקורה זה שכל פעם שאנחנו עושים סקס זה שהזקפה פתאום יורדת לי, בלי שאני גומר.... זה מביך ונורא מבאס את אותי.
שלשום לדוגמא הזקפה ירדה לי, וחברה שלי ירדה לי בשביל להחזיר את הזקפה שוב - הפין חזר לעמוד אבל אחרי דקה שוב איבדתי זיקפה.
אני ממש צריך עזרה כי זה כבר מביך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/07/2010זה טבעי שהתחלות בסקס לא יהיו חלקות, מאוד יתכן שבגלל שזה קרה בפעמים הראשונות אז אתה נורא עסוק במחשבות סביב יש זקפה/אין זקפה. מרגע שאתה מתחיל להתעסק במחשבות סביב זה אתה "מתנתק" מהגוף. אני ממליצה לך לחזור לקיים יחסי מין ללא חדירה עם חברתך, להוריד את הלחץ סביב זה, וכך מראש אתה יודע שאין ממה להילחץ. אם אתה מוצא את עצמך עם מחשבות סביב יש זקפה/אין זקפה, תדמיין מגירה תכניס את המחשבות האלה למגירה, תסגור אותה ותתמקדד במחשבות לגבי תחושות פיזיות. מה אתה חש כשאתה נוגע בה ככה או ככה? מה אתה חש כשהיא נוגעת בך בצורה כזאת או אחרת?העור רך, מחוספס, חלק, חום/קור, זיעה, ריחות, בקיצור תחושות פיזיות, לא מחשבות ולא רגשות, רק מחשבות לגבי תחושות פיזיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
י'28/07/2010מירב תודה רבה קודם כל,
ויש לי עוד שאלה...
שאני עושה איתה סקס בתנוחה המסיונרית(הרגילה כאילו) אם אני מתקרב לגוף שלה הפין קצת כואב לי... הוא בצורה בננה כלפי מטה..
יש שיטה אולי שזה לא יכאב כי אני ממש רוצה להיות קרוב אליה בזמן הסקס...
ואולי גם זאת אחת הסיבות שהזקפה יורדת לי..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון28/07/2010חשוב שתהיה קשוב לגוף שלך, אם יש תנוחות שקשה לך איתם אז לא בכוח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)