גלולה לאיחור השפיכה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולה לאיחור השפיכה?
    אוהד כהן
    10/11/2007

שלום, שמי אוהב ואני עוד מעט בן 18.
    אני וחברתי מקיימים יחסי מין כבר חצי שנה.
    ורצינו לנסות דברים חדשים, הבעיה שיש תנוחות כאלו שאני לא מצליח להחזיק בהן(את השפיכה) ולכן אנחנו לא מצליחים לקיים אותם.

ד"א, אין לי בעיות עם שפיכה מוקדמת וכו', פשוט יש תנוחות כאלו שהם יותר מגרות ושם רמת הגירוי והחיכוך גדלים.

השאלה שלי היא כזו:
    האם קיימת גלולה לעיקוב השפיכה?
    אם כן, היא על בסיס יומ-יומי? (זאת אומרת אם צריך לשתות כל יום, כמו גלולה נשית למשל)

אם לא קיימת גלולה כזו ו/או זה על בסיס יומי אשמח לקבל עצות אחרות לעיקוב הגמירה.

תודה מראש, אוהד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולה לאיחור השפיכה?

הוספת תגובה

• לאוהד שלום

מירב שרון
    10/11/2007

אם הבעיה של שפיכה מוקדמת מופיעה רק כאשר אתם מקיימים יחסי מין בתנוחות מסויימות, אז מומלץ ללמוד טכניקות להשהיית השפיכה. כדאי לקרוא את הספר "פז"מ-פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר שם תמצא תרגילים שיעזרו. שאלת לגבי "גלולה לאיחור השפיכה". בעקרון לאנשים שיש בעיה של שפיכה מוקדמת, מוצעת האפשרות להשתמש בכדורים מקבוצת ה-SSRI (תרופות פסיכיאטריות אנטי-דכאוניות) וצריך להשתמש בהם על בסיס יומי יומי. זה לא רלבנטי אליך כי לך בדר"כ אין בעיה של שפיכה מוקדמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו