בעיה בגודל של הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בגודל של הפין
    חסוי
    10/11/2007

ההורים שלי לא יודעים אבל יש לי זין מאוד קטן בערך 3 ס"מ כשהוא בזקפה. אני בן 13 ואני לא רואה שום גדילה בגודלו. אני מאוד מתבייש בזה אבל אני רוצה לקנות גלולות להגדלת איבר המין כדי שיהיה ככה לכל החיים שלי ולא יגיע למצב של 3 ס"מ גם בגיל שבו אני יתחיל לעשות סקס. תעזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בגודל של הפין

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    10/11/2007

מעסיק אותך מאוד הגודל של הפין שלך כמו כמעט כל הבנים בגילך, אתה לא לבד. חשוב שתדע שבגילך אתה בתהליך של צמיחה מתמדת, והפין עדיין אמור לצמוח עד גיל 16.5. לכן, בשלב זה אין לך סיבה להיכנס ללחץ, תהיה סבלני עם עצמך. אין כזה דבר גלולות להגדלת הפין, בכל אופן אין שום מחקר מדעי שהוכיח שיש גלולות שמגדילות את הפין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

חסוי
    10/11/2007

יש לי טעות בטעות מדדתי באינצ'ים יש לי זקפה של 8 ס"מ מה לעשות כי אני נמשך לבנות וכבר היה לי הזדמנות לקיים איץן יחסי מין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם מדובר באינצ'ים...

10/11/2007

אז לגילך זה תקין לגמרי. אתה לא צריך שום טיפול, אלא רק סבלנות. אתה ממש ממש בהתחלה של התפתחותך המינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו