מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיקפהעידו28/07/2010
יצאתי עם מישהי כמה פעמים, ואתמול בערב ניסינו לקיים יחסי מין. הכל עמד לי כמו שצריך אבל פשוט לא נכנס לפות שלה. היא עזרה לי ודחפנו חזק והכל, אבל עדיין לא נכנס, כאילו חור האיבר שלה ממש קטן או סתום או לא יודע מה הסיבה, כאילו משהו לא נותן לי להיכנס. מה שגרם גם לפין שלי להפסיק לעמוד וככה להפסיק ולנסות שוב באותו ערב.
הבעיה הרצינית היא שזו לא פעם ראשונה, וקרה גם עם בנות קודמות.
מה עשוי להיות הפיתרון? לשים משחת סיכה, משחק מקדים...?!?!?!
אשמח לעזרה. מאוד!. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידו שלום
מירב שרון28/07/2010בן כמה אתה? זה מאוד טבעי שאם אתה מנסה לחדור ואין כניסה, אם זה כי הן מכווצות, באופן לא מודע כמובן או מסיבה אחרת שתהיה היחלשות של הפין. אתה מציין שזה קרה גם בעבר בפעמים קודמות. אני לא יכולה להתייחס למה היה עם הבנות הקודמות כי הן כבר לא איתך, האם אתה עדיין יוצא עם הבחורה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עידו28/07/2010כן. אני עדיין יוצא עם הבחורה הנוכחית. יש לי גם תיאוריה אחרת, שאכן חל אצל הבנות כיווץ כי הן אולי התרגשו, או אפילו להפך לא נהנו מהאקטים. היכול להיות?!
ואני בן 22 עוד מעט... ככה שאלו לא פעמים ראשונות, בעבר הכל הלך חלק לגמרי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון28/07/2010בוא נתייחס ליחסים עם הבחורה הנוכחית, מה קורה ביניכם במשחק המוקדם, לפני ניסיון החדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עידו29/07/2010כל פעם יש לנו משחק מקדים שבסביבות ה-45 דקות - שעה. עד שאנחנו מתפשטים לגמרי ומתחילים בקיום המין. ומה שקורה זה שלפעמים אנחנו יורדים זה לזו ולהיפך, אפילו קצת סקס יבש לפני הרגיל, כל הטקסי נשיקות בכל הגוף וכו'... בוודאות אני גם יכול לומר שתמיד לאורך המשחקים המקדימים עמד לי הפין בצורה איתנה. ורק כשניסיונות החדירה החלו להיות קשים, הפין דעך בתיפקודו...
אז אולי זה בעצם קשור למשחק מקדים ממושך מדי?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
מירב שרון29/07/2010נהפוכו, דווקא בגלל שאתה מדווח שבמשחק המוקדם יש זקפה מלאה זה רק מעיד על כך שהכול תקין אצלך, ויש קושי ספציפי סביב נושא החדירה. האם חברתך יש לה קושי סביב חדירה באופן כללי? האם אי פעם עברה בדיקה גינקולוגית? האם היא משתמשת בטמפונים? האם היא מאוננת עם עצמה? האם אי פעם החדירה לעצמה אצבע בנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)