לחוצהה -סקס יבש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצהה -סקס יבש
    שירלי
    28/07/2010

שלוםם.. אני בת 15 לערך.. לא קיימתי יחסים עדיין אבל לפני כמה ימים שכבתי עם חבר שלי כשאני עם בגדים- גינס ותחתונים והוא היה עם תחתונים וטרנינג, סקס יבש כזה, הוא כמובן עשה תנועות של סקס אבל לא הרגשתי חדירה או משהו כזה.. הרגשתי את איבר מינו אבל לא היו כאבים וכמובן שלא הרגשתי חדירה. כשהגעתי הביתה ראיתי מן רטיבות על התחתון.. לצייין כי רק לפני שבועיים סיימתי מחזור.. ואילו לאחר יום כשזה קרה הרגשתי טיפה כאבים כאלה קטנים מדי פעם ופתאום הרגשה כאילו יוצא משהו ובבדיקה נראה כי זה דם או טיפות ממוזערות של דם/צבע אדמדם חום.. מדי פעם כאמור.. עכשיו אני לא יודעת מה זה בדיוק אומר ואם יש סיבה לחשוש ממנו. סליחה על הבורות אשמח לתשובה. לחוצה במעט....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצהה -סקס יבש

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    28/07/2010

לא ניתן להיכנס להריון מסקס יבש שכולל תחתונים, אל דאגה. הנוזל שראית בתחתונים היה נוזל שיצא ממך כתוצאה מעוררות מינית, זה טבעי ונועד להקל על חדירה כשיום יגיע וזה יקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו