שאלה על הזין דחוף..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על הזין דחוף..
    חסוי
    10/11/2007

יש ללי על הזין כמו פצעים לבנים כאלה הרבה זמן
    ואני לא יודע ממזה אם זה מסוכן או לא אני
    בן 14 וחצי

בבקשה תענו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על הזין דחוף..

הוספת תגובה

• ועוד משהואא..

חסוי
    10/11/2007

יש לי גם נקודת חן גדולהה על הזין עכשיו ששאלתי אמרו זה לא מזיק אבל הורדתי בגב אחת כי יכול להיות ברטן אם לא שומרים אז אמרתי אולי הנקודת חן קשורה איך שהוא לפצעים וגם אם היא לא קשורה זה בסדר או לא היא בערך סגודל של נגידד דף שמכוררים יש תעיגולים שנימצאים במכורר טיפשה יותר קטן מיזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מאוד מוטרד מאיבר המין שלך

10/11/2007

שחרר לחץ. תלמד לאהוב אותו. התרגל אליו.

הנקודות הלבנות נורמליות. אלו הן בלוטות חלב, אשר שכיחות יותר באיזור זה. גם נקודת חן באיבר המין זה תקין, כמו בכל מקום אחר בגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה קודם כל רק אם תוכל להכנס

חסוי
    10/11/2007

אני דווקא לא מוטרד כי פשוט את הנקודות יש הרבה למטה ומאחורי הבולבול על למעלה ולחברים שלי
    יש אז חשבתי שיש לי בעיה ווזה וזה יעלם מתי שהוא כי זה מלאא נקודות כאלה בולטות
    ועודאלה מזה בלוטות חלב מה שאמרתה תודה מראשש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלמטה עד למעלה ** ולחברים שלי אין**

חסוי
    10/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו