מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות דיי מוזרות...מתנצל....הלוחם הפשוט10/11/2007
שלום לכולם,
הנני ע.חופ"ל גדוד לוחם , חיל ההנדסה הקרבית.
תחת חסותי ישנם כ 125 חיילים.
חלק מהן הינן בנות, ברצוני לשאול שתי שאלות :
1) במידה ונתגלה אצל אחד מחיילי בבדיקת HIV, כי אכן יש לו/לה את המחלה, כיצד אני מספר זאת לחייל/חיילת עצמה?
2) בעבמידה ומתרחש חס ושלום אונס לאחת מחיילותי/חיילי, האם יראו סימני מצוקה נפשיים לפני? ואם כן הדבר, הכיצד אני פונה אליה/אילו?
בתודה מראש, ע.חופ"ל גדוד לחוחם , חיל הנדסה הקרבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לקושיות...
10/11/20071) חשוב מאוד - לא אתה מספר זאת לחייל או לחיילת, אלא רופא היחידה. מקווה שלא יצא לו...
2) זה לא עניין לחופ"ל.
הסרתי את פרטי היחידה שלך מטעמים מובנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' רפי חרותי....
הלוחם הפשוט10/11/2007א) תודה רבה על תשובתך המהירה.
ב)ברם, אין אפילו בדעתי להתקרב לחייל/חיילת בשני המקרים מבלי רופא היחידה,או לעיתים אף קרפ"ח. אולם, אני האדם הראשון שנתקל בהם והאדם אליו הם יפנו לעזרה {מניסיון לא רחוק...} לאחר הפניית הרופא יחידה לגורמים הרלוונטים לכל קושיה, השאלה העיקרית כנראה היא מה אני יכול לעשות בשבילם מלבד תמיכה נפשית, האין לי שום יכולת לעזור ולו במקצת מלבד להיות אוזן קשבת וכמעיין צל לכל התהליך?
שוב
התודה מראש, ע.חופ"ל גדוד לוחם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)