שאלות דיי מוזרות...מתנצל....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות דיי מוזרות...מתנצל....
    הלוחם הפשוט
    10/11/2007

שלום לכולם,
    הנני ע.חופ"ל גדוד לוחם , חיל ההנדסה הקרבית.
    תחת חסותי ישנם כ 125 חיילים.
    חלק מהן הינן בנות, ברצוני לשאול שתי שאלות :

1) במידה ונתגלה אצל אחד מחיילי בבדיקת HIV, כי אכן יש לו/לה את המחלה, כיצד אני מספר זאת לחייל/חיילת עצמה?

2) בעבמידה ומתרחש חס ושלום אונס לאחת מחיילותי/חיילי, האם יראו סימני מצוקה נפשיים לפני? ואם כן הדבר, הכיצד אני פונה אליה/אילו?

בתודה מראש, ע.חופ"ל גדוד לחוחם , חיל הנדסה הקרבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובות לקושיות...

10/11/2007

1) חשוב מאוד - לא אתה מספר זאת לחייל או לחיילת, אלא רופא היחידה. מקווה שלא יצא לו...

2) זה לא עניין לחופ"ל.

הסרתי את פרטי היחידה שלך מטעמים מובנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' רפי חרותי....

הלוחם הפשוט
    10/11/2007

א) תודה רבה על תשובתך המהירה.

ב)ברם, אין אפילו בדעתי להתקרב לחייל/חיילת בשני המקרים מבלי רופא היחידה,או לעיתים אף קרפ"ח. אולם, אני האדם הראשון שנתקל בהם והאדם אליו הם יפנו לעזרה {מניסיון לא רחוק...} לאחר הפניית הרופא יחידה לגורמים הרלוונטים לכל קושיה, השאלה העיקרית כנראה היא מה אני יכול לעשות בשבילם מלבד תמיכה נפשית, האין לי שום יכולת לעזור ולו במקצת מלבד להיות אוזן קשבת וכמעיין צל לכל התהליך?

שוב
    התודה מראש, ע.חופ"ל גדוד לוחם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו