שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שימעון
    28/07/2010

אני וחברה שלי הינו ברגע אינטימי רציתי לדעת אם היא עדיין בתולה אם הכנסתי רק את הכיפה לאיבר שלה ולא כאב לה וכשלחצתי קצת זה כאב לה מאוד והיא הרחיקה אותי , ועוד שאלה זה אפשרי לגמור רק מגירוי הכיפה ומשפשוף הכיפה באיבר שלה בלי להכניס הכל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ->

אילן
    28/07/2010

התשובה שלי לא
    בחורה יכלה להגע לסיפוק מיני על ידי אקט מיני מלא
    עם העדן חברה שלך מפחדת מי חדירה תוכל לעשות סקס ישב על ידי גירוי חיצוני כנל שאתה יורד לאיבר המין שלה
    הסקס בנכם צרך להית רוגע לאט ואחי חשוב מהנאה
    כמבן שאתה לא יכל להגע לסיפוק מיני בלי אקט מלא

השעלה שלי למה אתה מסתכן בהריון למה אתה לא לובש קונדום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילן?

שימעון
    28/07/2010

לא הבנתי כלום , היא עדין בתולה אם לא הכנסתי הכל והכנסתי רק את הכיפה?
    וזה בסדר שגמרתי רק מגירוי הכיפה והכנסתה לאיבר של חברה שלי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשמעון שלום

מירב שרון
    28/07/2010

אם יש מגע מיני בין פין לפות, ויש נוזל מקדים אז יתכן שיהיה בזה זרע משפיכה קודמת - הסיכון נמוך אבל קיים. כמובן שיש יותר סיכון אם הגעת לשפיכה מלאה גם אם זה רק חדירה חלקית. היא בתולה כל עוד היא לא קיימה יחיס מין מלאים כולל חדירה מלאה. יתכן שטכנית יש התרחבות של הקרום גם מחדירה חלקית. קודם כל, מצטרפת לשאלתו של חברך לפורום, למה אינך משתמש בקונדום ו/או חברתך בגלולות? אם אתם בוגרים מספיק כדי לקיים יחסי מין אז תיקחו אחריות...
    זה ממש לא חייב לכאוב בפעם הראשונה, מה קורה ביניכם במשחק המקדים עוד לפני ניסיון החדירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב

שימעון
    28/07/2010

אנחנו משתמשים באמצעים לא הזכרתי שאנחנו בלי אמצעים ולא הזכרתי שאנחנו סיכנו את עצמנו, רציתי רק לדעת איך יכול להיות שלא הכנסתי את האיבר שלי אליה ורק הכיפה נכנסה ובכל זאת גמרתי מיזה, האם זה בסדר שזה קרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    29/07/2010

מאוד שמחה לשמוע שאתם אכן משתמשים באמצעי מניעה. ובהחלט יכול לקרות מצב שהגעת לשפיכה רק מהכנסת הכיפה לפתח הנרתיק. הכיפה סופר רגישה מבחינת עצבים ואתה כנראה מאוד התרגשת וחיכית לקראת הרגע הזה והגעת לשפיכה עוד לפני חדירה מלאה, קורה, קרה, לא קרה כלום כל זמן שהשתמשתם באמצעי מניעה. בתחילת הדרך, לא צריך לצפות שהכול יהיה חלק, אתם לומדים אחד את השני, לאט לאט זה תהליך, חשוב שתהיה תקשורת מינית פתוחה ביניכם, שתהיה כמה שיותר פתיחות במיטה, שאתה תדע לומר לה איך לענג אותך וההיפך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו