מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרום בתוליןאלכס (בת)29/07/2010
אתמול אני וחברה שלי התחלנו להשתכר, ושתינו ובסוף הגענו לכך שאני החדרתי לה אצבע לאיבר המין שלה ועשיתי שם דברים ><''
בקיצור, היום היא הלכה לשירותים והיא גלתה על הפד שלה (מגן תחתון קטן..) דם. וכמעט כל הפד היה בדם. לא היה לה מחזור ולא אמור להיות לה מחזור כי הוא נגמר לפני 10 ימים בערך.. רצוי להזכיר שזה כבר קרה כמה פעמים... איזה 3-4 פעמים שהחדרתי לה את האצבע ולא קרה כלום.. אני לא חושבת שהפעם זה היה עמוק יותר.. בקיצור, יכול להיות שהקרום שלה ניקרע? אפשר לבדוק את זה איכשהו מבלי ללכת לגניקולוג? ורציתי גם לדעת, אם אפשר ללכת לדלת פתוחה ולהשיג משם גניקולוג בחינם בלי שההורים ידעו.. כי כאילו אם היא תלך דרך הקופה אז יהיה רשום שהיא ביקרה שם.. והיא צריכה גם את הגניקולוג כי ישלה איזו מחלה מתמשכת. שכאילו מגרד לה או כואב לה באיבר המין וזה נעלם לה וחוזר. וזה גם עבר אליי ><''' איכשהו. טוב, עזרה בבקשה? ):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ממש דחוף!! אפשר עזרה? ):
אלכס (בת)30/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהמ...
טלי30/07/2010זו אמנם לא חוות דעת מקצועית, אבל לפי דעתי קיימת אפשרות שבלי כוונה פצעת אותה. ציינת שעשיתן זאת בשכרות ולכן סביר שהיא לא תזכור את הכאב המיידי של אותו הרגע, אבל הכאב שאמרת שהיא סבלה ממנו אחר כך די מחזק את דעתי.
בכל מקרה כדאי שהיא תפנה לרופא נשים כדי לוודא ששום דבר לא מזדהם שם. אם נורא מפריע לה לספר לאמא שלה או למישהו מה קרה, היא יכולה לעשות זאת בטענה שזו בדיקה שגרתית אצל רופא נשים. בלי קשר, בדיקה כזו אמורה להיעשות פעם בשנה לפחות.
אני באמת באמת מקווה שעזרתי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה אגב..
אלכס (בת)31/07/2010אני הייתי שיכורה, היא הייתה סתם טיפה מסטולה, אז היא הייתה מרגישה את הכאב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכס
דניאלה פרייפלד30/07/2010קרום הבתולין בעצם לא נקרע...צורתו מעגלי וגמיש ומתרחב כל פעם שיש חדירה כולל אצבע.
ולהרבה בנות באי ידעתן "אין להן" -רוכבות סוסים,,, מתעמלות אופניים , שמרוב שהן "מרחיבות" את האיזור הקרום מתרחב עד סופו.
הדימום יכול להיות מפציעה קלה או אם כפי שאת אומרת יש לה בעיה באיזור יכול להיות שכל פעם שאת מחדירה אצבע את "מעוררת" את האיזור ובתגובה יש דימום..
בצדק כדאי שהיא תעבור בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
אלכס (בת)31/07/2010אבל אם הייתי שורטת אותה איכשהו אז היא הייתה מרגישה את הכאב גם אחרי.. וגם היה מלאאא דם.. ואם זו פציעה קלה לא היה אמור להיות כ''כ הרבה דם... אתן מנסות להגיד שאין שום מצב שקרעתי לה את קרום הבתולין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכס
דניאלה פרייפלד31/07/2010גם אם "נקרע" קרום הבתולין (ושוב הוא לרוב רק נמתך) לא היה דימום חזק כפי שאת מתארת.
אולי אין לה וסת סדיר ...
בכל מקרה כדאי שהיא תתיעץ עם רופאה/ת נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אלכס (בת)02/08/2010אבל היא קיבלה לפני פחות משבועיים, זה לא הגיוני. וירד לי גם די הרבה דם כשניקרע לי קרום הבתולים..אבל היא נורא מפחדת ללכת לגניקולוג של המירפאה כי אמא שלה תגלה.. אז היא לא יודעת מה לשעות. בינתיים זה לא כ''כ משנה כי היא טסה לחו''ל לחודש.. אם וקרה וניקרע הקרום אז גניקולוג יכול לראות את זה גם אחרי שנה? ואם לא היה לה אחד כזה מעולם?
דניאלה פרייפלד02/08/2010אם לחברה שלך יש דימום לא ברור היא חיבת ללכת להיבדק היא לא חייבת ללכת עם אמא היא יכולה ללכת איתך אם האמא שואלת היא אומרת את האמת יהיה לה או יש דימום לא סדיר ורצתה להתיעץ עם רופא!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)