מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אני אמורה לעשות?יעל30/07/2010
ביום שבת אני וחבר שלי שכבנו והקונדום נקרע והוא גמר בפנים.. אז לקחתי פוסטינור עם קולה ומישהו אמר לי שזה לא טוב... ?
שכבנו שוב ביום שני אבל הפעם עשינו את זה לצערי בלי קונדום אבל הוא לא גמר בפנים.
מה אני אמורה לעשות חוץ מלחכות שבועיים לעשות בדיקה למה המחשבה על זה הורגת אותי!!
אם אני הולכת לגניקולוג ביום ראשון הוא יכול להגיד לי אם אני בהריון או לא?
אני מרגישה גם כל מיני כאבים מוזרים בבטן והתיאבון שלי בשמיים אבל נראה לי זה סתם פסיכולוגי אני לא יודעת!!
אני חייבת עזרה דחווף אני משתגעתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
דניאלה פרייפלד30/07/2010לצערי את חייבת לחכות עם כל הקושי והדאגה שכרוכה בזה
האי נוחות שציית ,יכול להיות תופעות לוואי של הפוסטינור.
אם כל הקושי את חייבת לנסות להירגע ולאאאאאא לחשוב על זה כל הזמן כי הלחץ והדאגה יכולים להשפיע ולדחות את קבלת הוסת אז להירגע
בתקוה שהכל יהיה בסדר
אם בכל זאת יש איחור לחכות שבוע ואז בדיקה ביתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
יעל30/07/2010גניקולוג לא יכול לדעת אחרי שבוע אם אני בהריון או לא?
ועוד משהו אני רוצה לקחת גלולות אבל בלי שאמא שלי תדע יש מרפאות שאפשר להגיע לשם לבד ובלי כרטיס של קופת חולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
דניאלה פרייפלד31/07/2010סימן ראשון ולא ודאי, איחור וסת...לחכות שבוע ואז בדיקרה בתית
ניתן לפנות לדלת פתוחה ליעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)