קיום יחסים בפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיום יחסים בפעם הראשונה
    וונדי
    30/07/2010

אני מקווה שתוכלו לתת לי מענה שיוכל טיפה לעזור לי או להרגיע אותי.
    אז ככה, אני וחבר שלי בני 16. והחלטנו שהגענו לשלב המתאים של קיום היחסים.
    חבר שלי מאוד שמח כי זה כבר הרבה זמן שהוא רוצה להגיע לשלב הזה.
    עשיתי מרשם לגלולות כדיי שהכל יהיה מסודר. לא התחלתי לשתות אותן עדיין.
    נפגשנו כבר פעמיים במטרה לקיים יחסים. והכל הולך טוב זאת אומרת שנינו רוצים,
    אנחנו מתחילים לעשות סקס יבש ..זה כולל גם ירידות מידיי פעם ודחיפת אצבעות
    אבל כשמגיע הרגע שאנחנו מחליטים שתיהיה חדירה...פשוט הפין שלו מפסיק לעמוד..
    ואז אנחנו מפסיקים או שאני מנסה לעשות משהו כדיי שהוא יעמוד..ואז הוא עומד אבל אז
    שוב כשאנחנו רוצים חדירה הוא נופל.
    זה נורא מלחיץ אותי אני לא יודעת מה לעשות אני נורא אוהבת אותו ואני לא מבינה מה לא בסדר.. יכול להיות שהבעיה היא בי?
    אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי איכשהוא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיום יחסים בפעם הראשונה

הוספת תגובה

• לוונדי שלום

מירב שרון
    30/07/2010

חשוב שאתם לוקחים את הצעד הזה בקשר ברצינות. יש לך מרשם לגלולות אבל טרם התחלת לקחת אז בעצם למה שתגיעו לשלב של חדירה מבלי שתהיי מוגנת. אולי בגלל זה ברגע החדירה לא עומד לו כי הוא יודע שאינך מוגנת? בעקרון חשוב שתתחילי לקחת גלולות מהיום הראשון של המחזור ואז במשך חודש ימים תיקחי את הגלולה בלי פספוסים באותה שעה. באותו חודש הוא אמור להשתמש במקביל גם בקונדום ורק עם החפיסה השנייה תוכלו להסתמך רק על הגלולה. אני מנסה להבין האם היה ניסיון של חדירה? האם היה מגע בין פין לפות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

וונדי
    30/07/2010

היה ניסיון של חדירה , והוא היה עם קונדום. לא התחלתי לקחת את הגלולות כי לא קיבלתי את הווסת עדיין.. אבל היום קיבלתי אז כניראה שאני אקח את הגלולה הראשונה..בכל מקרה אני ממש לחוצה
    היה בינינו ממש מגע וכן עמד לו.. אבל ברגע שהוא ניסה להחדיר הפין הפסיק לעמוד...אני לא יודעת מה לעשות זה ממש מדאיג אותי ומדכא אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחכתי לציין ששנינו בתולים

וונדי
    30/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה

אנונימית
    30/07/2010

תקשיבי, חבר שלך לחוץ פשוט מאוד!
    תגידי לו שאולי עדיף לחכות קצת עד ששניכם תהיו מוכנים (בתכלס שהוא יהיה מוכן רגשית, ואז באופן טבעי הוא יהיה מוכן פיסית)
    אז תעשו הכל חוץ מחדירה...עם הזמן הוא יירגע ותצליחו.

ותני לו ביטחון שמה שהוא עושה טוב לך, כי זה פחד מכישלון ביחסי מין כנראה...אם הוא מתבאס מזה, תגידי לו את האמת- זה קורה למלא בנים בפעם הראשונה. אצלנו (אני וחבר שלי) אותו דבר קרה, והוא ממש התבאס והרגיש שהוא מאכזב אותי, ואמרתי לו שזה בכלל לא מעניין אותי! אני אוהבת אותו והוא לא צריך לדאוג שאני אתאכזב... ואז אחרי כמה זמן הוא הרגיש ביטחון ושכבנו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

וונדי
    30/07/2010

באמת שאת שיא החמודה! אני מקווה שנצליח מתיישהו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה נפלאה

מירב שרון
    31/07/2010

לא הייתי יכולה לתת תשובה יותר טובה מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו