מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאנונימי31/07/2010
אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין לא מלאים כלומר היתה חדירה אבל לא מלאה ולא נקרע לה הקרום ( לא ירד דם ) הייתי עם קונדום וזה היה בדיוק לאחר סיום המחזור (ממש כמה דקות אחרי) .
עבר מאז שבוע ויומיים והיא טוענת שיש לה בחילות , האם יכול להיות שהיא בהריון ? איך אפשר לדעת בהקדם האפשרי כי אני נוסע לחו"ל עוד כמה ימים , אני מתחנן לתשובה כמה שיותר מהר למה אני אוכל סרטים כבר שבוע , ( ויש לציין שאני חולה בקרוהן דיזיסט , והלחץ רק עושה לי לא טוב
היא בת 15 ואני בן 15 וחצי אבקש תשובה במהרה ...
מתפלל שהיא לא בהריון !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה בבקשה תעזרי לי
אנונימי31/07/2010אני מכיר אותך , את חייבת לעזור לי במהרה אני מקווה שאת ערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה
רון31/07/2010לא כל חדירה לקרום ביתולין גורם לדימום ! יש נקרים שאין בכלל דימום
זה שקרום הביתולין לא נקרע או נקרע לא קשור להריון !!
יש אפשרות ממש סבירה שהבחורה ששכבת איתה בהריון !
אני חוזר ואומר זה שקרום הביתולין לא נקרע לא אומר שאין אפשרות להריון !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
דניאלה פרייפלד31/07/2010תרגע, אם היתה עם קונדום (ולא היה חדירה ללא הקונדום לפני) והקונדום יצא עליך בשלמותו =לפי התאור שלך, לא נשמע שהיא נכנסה להריון.
קרום הבתולין לא נקרע אלא נמתך ,זה קרום גמיש שמאפשר גם לבתולות להכניס אצבע או טמפון הוא עם כל חדירה מתרחב...ולא תמיד יש דימום אחרי הפעם הראשונה...
בחילות, לרוב, לא באות בתחילת הימים הראשונים אלא כמה שבועות.
זרע יכול לחיות בגופה כ3 ימים ולכן יש מעט בנות עם מחזור קצר או היא לא סדירה אז יש סכנה אך נדיר הוא ,שבסיום הוסת באותה היום ,כפי שציינת, אפילו אם יש זרע 3 ימים שהיא תכנס להריון...
שוב נשמע קלוש ביותר
אך אם תאחר לה בכל זאת הוסת שתחכה שבוע ותעשה בדיקה בתית
אך נשמע שאתה יכול לנסוע ולהינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מאוד הרגעת אותי
אנונימי31/07/2010בדיוק עכשיו אני יוצא לשדה תעופה , תודה רבה דניאלה , המשך חופש נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שאלה אחרונה
אנונימי31/07/2010מתי היא יכולה לעשות בדיקת הריון ביתית ולקבל תשובה בהקדם האפשרי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
דניאלה פרייפלד31/07/2010רוב הבנות די סדירות כך שהן יודעות שיש להן איחור של שבוע ,+- אם הן לא סדירות ולכן לחכות שבוע לאחר איחור..
אך שוב נראה לי שלפי התאור שלך,שוב לא אבטיח 100%, אתה יכול להינות 100%....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)