כאב ביחסי מין וחשש להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ביחסי מין וחשש להריון
    מירים
    31/07/2010

שלום =)
    1) קודם כל מאז ומתמיד מאוד כואב לי בעת קיום יחסי מין ומעולם לא באמת נהנתי מסקס.כאילו אני לא רטובה מספיק. אבל אף פעם לא הייתי.. ואני לא יודעת איפה נק' הG שלי הבפנים.. זה בסדר?.
    2) האם חשוב לקחת את הגלולה באותה שעה כל יום?
    3)ופספסתי גלולה יום אחד, ואז קיימתי יחסי מין אז לקחתי פוסטינור, ואז באותו יום של הפוסטינור קיימתי שוב יחסי מין עם קונדום בתוך בריכה, אך יתכן שהוא גמר במים? האם עדיין יש סיכוי להריון. מהזרע בבריכה? או כשזה עוד בזמן הפוסטינור?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ביחסי מין וחשש להריון

הוספת תגובה

• בנוסף כאבת לי הבטן

מירים
    31/07/2010

אני שבועיים לאחר הסקס, וכואבת לי בטן עכשיו, יכול להיות שאני בהריון וזה בגלל זה?

תודה מירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירים

דניאלה פרייפלד
    31/07/2010

בת כמה את ומתי התחלת לקיים יחסי מין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרים

דניאלה פרייפלד
    03/08/2010

אם עדין כואב ללכת להיבדק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו