מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה תענו לי בדחיפותחסוי!!10/11/2007
אני בן 15 ויש לי שאלה : אם אני מאונן אבל אני מפסיק לפני שיצא הזרע כאילו הכוונה שלי שאני עושה ביד לכמה שניות רק להרגיש את התחושה הנעימה ואז לפני שאני מרגיש שהולך לצאת זרע אני עוצר ועושה שוב אז זה לא מזיק אני ידוע שתגדיו לי לאונן עד הסוף אבל רק תגידו לי אם זה לא הזיק לי עד עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויש לי עוד שאלה קטנה אני חייב תשובה
חסוי!!11/11/2007אני מתאמן בחדר כושר ואמרו לי שחלבונים מבזבזים חלבונים שאני זקוק להם ואני עוסק בעליית מסת השריר האם זה ישפיע על ההתפתחות שלו כי אני מת לאונן ואני לא עושה את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוא תיכנסס..
חסוי11/11/2007לעשות ביד כמה שניות זה לא מזיק בכלל כמו שלאונן זה לא מזיק
בקשר לחדר כושר אני בן 15 ואני ראיתי באיזה ]ורום שזה משפיע על החלבונים
אז בוא נגיד שלחדר כושר עדיף שלא תאונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שאלך השניה-
יפעת מקלר11/11/2007אתה יכול לעשות כושר וגם לאונן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא הזיק עד עכשו
יפעת מקלר11/11/2007וגם בעתיד- אם תרצה לעצור לפני, זה לא יזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפעת
חסוי!!11/11/2007באמת תודה רבה רבה רבה את פשוט לא יודעת כמה עזרת והקלת עליי ואני נורא מעריך את זה ואני המלצתי לחבריי על פורום זה אתם עזרתי לי בהרבה תחומים שהתביישתי לשאול את הוריי ואני מודה לכם מקרב לב!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן לך!
יפעת מקלר12/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)