שימוש בקונדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בקונדום
    תומר
    01/08/2010

שלום,
    קיימתי יחסי מין עם מישהי שאני לא כל כך מכיר ולבסוף, הסתכלתי על הקונדום ובדקתי שהוא לא קרוע.... זה באמת נראה שהוא לא היה קרוע (אני לא רוצה להשמע מגעיל, אבל מה שהיה בפנים לא נזל החוצה כשסיימנו. סליחה על הבוטות) אבל אני די חושש.... עד כמה שהבנתי כשקונדום נקרע ממש מרגישים את זה ואי אפשר לפספס את זה... אבל אני עדיין טיפה לחוץ, אז רציתי לשאול אם יש מצב שיש קרע קטן שמפספסים?? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בקונדום

הוספת תגובה

• לתומר

חסוי
    01/08/2010

תומר, לדעתי אם הקונדום שלך מחברה טובה אין סיכוי שהוא ייקרא... אני בן 12 ואני מבין מאוד בכל הנושא הזה ואם הקונדום נקרא מרגישים את זה... אם בכל זאת הנערה שקיימת איתה יחסיי מין בהריון שתיקח פוסינור.... אם אתה מבין משו בהודעה שלי, (בדיוק מאל ההודעה שלך) תעזור לי זה דחוף ! תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתומר

חסוי
    01/08/2010

תומר, לדעתי אם הקונדום שלך מחברה טובה אין סיכוי שהוא ייקרא... אני בן 12 ואני מבין מאוד בכל הנושא הזה ואם הקונדום נקרא מרגישים את זה... אם בכל זאת הנערה שקיימת איתה יחסיי מין בהריון שתיקח פוסינור.... אם אתה מבין משו בהודעה שלי, (בדיוק מאל ההודעה שלך) תעזור לי זה דחוף ! תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תומר

דניאלה פרייפלד
    01/08/2010

אתה יכול להירגע!!!!
    הסיכוי לחור מיקרוסקופי אפסי!!!
    ומחור לרוב זה מוביל לקרע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו