עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    חן
    04/08/2010

שלום...אני וחבר שלי רוצים להתחיל לעשות סקס.אני בת 16 וזאת הפעם הראשונה של שנינו.
    והבנתי שעדיף גלולות על קונדום.תוכלי להסביר לי על הגלולות ובשבילם אני צריכה ללכת לגניקולוג ולעבור בדיקה? ואם כן אני יכולה לקבוע תור בלי שאמא שלי תגלה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• חן

דניאלה פרייפלד
    04/08/2010

כל הכבוד ששניכם אחראים ושאת לוקחת אחריות על גופך...
    זה לא אחד עדיף על השני יש יתרונות גם לקונדום...
    הקונדום נותן יתרון של הגנה מפני מחלות שהגלולות אינן אך אם שניכם בתולים אז אין חשש....
    בנוסף אם אין בן זוג קבוע ולא יודעים מתי יהיה המפגש המיני הבאה אז לפעמים מעדיפים קונדום הגלולה מאפשרת ספונטניות מתי שאתם רוצים ולא צריכים לדאוג אם יש את הקונדום...ופחות סיכון להריון לא רצוי.ויש גברים שפחות נהנים עם קונדום ..
    אני לא אסביר לך על גלולות זה אשאיר לרופא חשוב לקחת אותן באופן סדיר רצוי בסביבות אותה שעה וזה לא רק מבחינה פזיולוגית אלא זה עוזר לא לשכח להכניס את לקיחת הגלולה להרגל....
    אני ממליצה גם בחודש הראשון להשתמש בקונדום
    יש עוד אמצעי הגנה בשוק כמו הניו רינג ולכן חייבים ללכת לרופא בכדי לברר מה הכי מתאים לך גם בקשר רפואי!!!
    כל עוד את בתולה הבדיקה אינה כוללת החדרת הספקטרום זה יותר התסכלות ומגע על הבטן אולי קצת האצבע....זה לא כואב זה רק קצת לא נעים להרים ולפתח רגלים אבל כבחורה יש המון חשיבות לבריאות שלך ללכת מדי שנה ולהיבדק!!!
    אמא שלך לא חייבת לדעת, תקבעי טור ותלכי.רק תקח בחשבון שהרבה מרפאות מתקשרות בכדי להזכיר אז תתני מס סל.
    בהצלחה
    תתחילו לאט לא חייב להיות חדירה ,מלאה,על המפגש הראשון....
    להינות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו