מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מירב ..
רויטל03/01/2011אין סיכוי שטיפות אהבה יחדרו לנרתיק??..לקחת בכל זאת פוסטינור?
פשוט אני לחוצה נורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריוןruba04/08/2010
בת 19 בתולה אני והחבר שלי לא עושים יחסי מין מלאים לא רוצים שיהיה הריון בגיל צעיר אנחנו מסתפקים בחיכוך איבר המין שלו בתחת שלי (ישבן) כשנינו ללא תחתונים ללא חדירה עד שהוא גמר על הגב שלי ומייד אני מנגבת האם יש סיכוי להריון מהתנהגות זאת למשל שהזרע יזחל עד פתח הנרתיק ויגרום להריון אני מדגישה שלא היתה חדירה כלל והחיכוך רק מאחורה אבל זה מענג ויפה לשנינו האם אפשר להמשך ללא דאגה מהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון04/08/2010כל הכבוד לכם על הבחירה שלכם, על הבגרות של שניכם וקבלת ההחלטה המשותפת לקחת אחריות בנושא הזה. כל מגע מיני ביניכם שאינו כולל חדירה לנרתיק, כל מה שנקרא outer-sex כולל מה שציינתם ישמור עליכם מפני הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
חסוי08/08/2010גם אני וחבר שלי עושים את זה אבל הוא כאן מגיע למצב שהוא גומר בפנים אז לנו יש סיכוי להריון אפשר להמשיך לעשות את זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמצב כזה יש סיכוי להריון
מירב שרון08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..........
חסוי08/08/2010אבל זה נקרא סקס אנאלי לא???אז איך יש מצב להריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
מירב שרון08/08/2010אז לא הבנתי אותך. בסקס אנאלי, גם אם הוא גומר בפנים אין חשש להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב שאלה דחופה!!..
רויטל01/01/2011שיפשוף איבר המין של הגבר בתחת וחדירתו בתחת יכול לגרום להריון ??
האם קיימת אפשרות ש"טיפות אהבה" יחדרו לנרתיק? ( כתוצאה מכך הריון לא רצוי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב עזרה בבקשההה
רויטל02/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנית שלום
מירב שרון03/01/2011אם הייתה אך ורק חדירה אנאלית אז גם אם היו טיפות אהבה, אין חשש להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)