זרע יכול לעבור דרך טייטס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרע יכול לעבור דרך טייטס?
    מרים
    04/08/2010

שלום....יומיים לאחר שסיימתי מחזור אני הייתי עם תחתונים ומכנסיים צמודים (טייטס) וחבר שלי היה עם תחתונים...בכל אופן הוא היה מעליי והוא גמר...והתחתון שלי היה רטוב וגם הטייטס היה ממש טיפה רטוב האם יש סיכוי שאני אכנס להריון???? אני ממש פוחדת....אני רק בת 18 ההורים שלי יהרגו אותי!! האם לקחת פוסטינור או שאין סיכוי שאכנס להריון?????? בבקשה תענו מהרר...לקחת פוסטינור או שאין שום סיכוי להריון?..אני רוצה תשובה חד משמעית בבקשההה אני כ"כ בלחץץץץץץ....האם אפשרי שהזרע יעבור דרך התחתון של הגבר ויחדור דרך הטייטס שלי ודרך התחתון שלי?....בבקשה עזרהההההההה אני מפחדת...יש לי ממה לדאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרע יכול לעבור דרך טייטס?

הוספת תגובה

• ברור

רון
    04/08/2010

אני בעד שתקחי בלי לקחת שום סיכון !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה שלום

מירב שרון
    06/08/2010

בסקס יבש, כל עוד את היית עם תחתונים, אין חשש להריון לא רצוי כי לא היה מגע מיני ישיר בין פין לפות, אין צורך בלקיחת פוסטינור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו