מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימוי גוףנוי07/08/2010
שלום, אני בת 17 וכעת יש לי חבר שאני סומכת עליו מאוד ומאמינה שארצה לשכב איתו בסופו של דבר.
הבעיה היא שיש לי עניין נורא גדול עם דימוי גוף. הבעיה היא שקיבלתי גנטית בערך את כל הפגמים האפשריים בגוף, וזה ממש מפריע לי.
החזה שלי לא שווה באופן בולט. אני מודעת היטב לעובדה שלאף בחורה כמעט אין חזה שווה לחלוטין, אך אצלי ממש אפשר לראות את זה כשאני בלי חזיה (ובחולצות מסויימות גם כשאני לובשת אחת). אני לא מאמינה שזה משהו שישתנה בעתיד, יש לי עקמת קלה ורופאים רבים טוענים שבגלל זה יכול להיות אי שוויון בולט בין השדיים.
הבעיה השנייה שלי היא סימני מתיחה. בסביבות גיל 13-14 החזה שלי צמח באופן פתאומי והדבר גרם לכמות אדירה של סימני מתיחה. הם התבהרו לפני זמן רב למדי, אך לפני כחצי שנה עליתי במשקל מעט, והם שבו והופיעו, והפעם לא רק על החזה אלא גם על הישבן.
בנוסף, הפטמות שלי נורא מוזרות. הן בהירות, כמעט זהות לצבע העור שלי וגדולות מאוד (בקוטר של כ5-6 סנטימטרים). זה נראה פשוט נורא.
והבעיה האחרונה שלי היא בעיית המשקל. אני מנהלת אורח חיים מאוד בריא אך ניחנתי בגנים לא טובים במיוחד אז אין הרבה מה לעשות. אני לא יכולה לומר שאני שמנה, אבל אני כן מלאה יחסית. זה מגיע למצב שאני ממש מפחדת להרים את החולצה אפילו טיפה ליד חבר שלי, ואני מאמינה שזה לא המצב האופטימלי.
אני לא יודעת מה לעשות עם זה. מצד אחד נמאס לי לנסות להימנע מאינטימיות בגלל דברים כאלה, מצד שני - שכנוע עצמי לא עוזר במצב הזה. באמת שלהגיד לעצמי שכל זה לא משנה - לא מסייע לי בכלום. האם אני יכולה לקבל עצות כלשהן, או מידע, או כל דבר הכי קטן שיכול לעזור לי בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוי
דניאלה פרייפלד07/08/2010או קי שמעתי את הרשימה של מה לא טוב
בבקשה לכתוב מה כן טוב בך!!!
וכמה זמן את יוצאת איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כל העניין,
נוי07/08/2010אני רואה באור לגמרי אובייקטיבי את כל החסרונות והיתרונות שלי. זה לא מקרה של שנאה עצמית - אני אוהבת מאוד את האופי שלי ולא חושבת שהבחור יפרד ממני בגלל כל אלו. אבל זה לא הופך את זה למפריע פחות.
אנחנו ביחד חודש, אבל הסיפור הרבה יותר מסובך ומורכב. אני מכירה אותו הרבה זמן וסומכת עליו בכל מאת האחוזים, ובטוחה לחלוטין שהוא הבחור שמתאים לי עכשיו. אני לא מתכוונת לשכב איתו ממש עכשיו, זה לא בוער, אבל אני יודעת שנישאר יחד זמן רב מספיק בשביל להגיע לשלב הזה.
הנקודה היא שכל זה פשוט מפריע לי ומעורר בי אי ביטחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוי
דניאלה פרייפלד07/08/2010תראי כמה קשה לך לציין את הדברים היפים שלך בעיניך....
וכבל זאת אשמח לשמע רשימה מפורטת לגבי היופי..
ואני שמחה לשמע שאת בונה איתו קשר שבנוי על הכרות האישיות ההדית....
לא לשכח שהוא לא עיוור ורואה חלק המדברים ברימתך...
מחכה לעמוד מול הראי ולהסתכל על מה טוב ולרשום....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)