טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום מאוד חשוב לי לדעת לפני כמה זמן עשיתי סקס יבש עם חבר שלי עם לבוש מלא.... הוא היה עם ג'ינז ואני הייתי עם מכנס חורף,והוא לחץ לי ממש חזק וכאב לי נורא האם נקרע קרום הבתולין ? ועוד משו אח"כ הוא ניסה כאילו לאונן לי אנערף מה הוא ניסה לעשות לי והייתי לבושה והוא שפשף ממש חזק וממש כאב לי וצעקתי...זה היה באיזור החור,האם נקרע קרום הבתולין? זה ממש חשוב האם אני בכלל בתולה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את עדין בתולה כל עוד אין חדירה את בתולה קרום הבתולין אינו נקרע אלא נמתך כדי לאפשר הכנסת טמפון אצבע... האם חברך עוצר כאשר את אומרת שהוא מכאיב לך לא נשמע טוב שאת מגיע לכאב עד צעקות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד