שאלה חשובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!
    חן
    07/08/2010

שלום מאוד חשוב לי לדעת לפני כמה זמן עשיתי סקס יבש עם חבר שלי עם לבוש מלא....
    הוא היה עם ג'ינז ואני הייתי עם מכנס חורף,והוא לחץ לי ממש חזק וכאב לי נורא האם נקרע קרום הבתולין ?
    ועוד משו אח"כ הוא ניסה כאילו לאונן לי אנערף מה הוא ניסה לעשות לי והייתי לבושה והוא שפשף ממש חזק וממש כאב לי וצעקתי...זה היה באיזור החור,האם נקרע קרום הבתולין? זה ממש חשוב האם אני בכלל בתולה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!

הוספת תגובה

• חן

דניאלה פרייפלד
    07/08/2010

את עדין בתולה
    כל עוד אין חדירה את בתולה
    קרום הבתולין אינו נקרע אלא נמתך כדי לאפשר הכנסת טמפון אצבע...
    האם חברך עוצר כאשר את אומרת שהוא מכאיב לך
    לא נשמע טוב שאת מגיע לכאב עד צעקות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

חן
    08/08/2010

אבל זה הגיוני שהוא יגיע לקרום אם היינו לבושים ? הרגשתי כאב והוא הפסיק אבל אם זה הגיע למצב שהוא נמתח אז יש סיכוי שהוא נקרע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן

דניאלה פרייפלד
    08/08/2010

כל עוד אתם לבושים לא יכול להיות שהוא הגיע עד לקרום הבתולין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו