תעזרו לי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי!
    אנונימית
    08/08/2010

אני בת 15 וחבר שלי בן 18, הגענו כבר פעם אחת למצב שהתמזמזנו בשכיבה אחד על השני אבל לא יותר מזה, ואחרי זה אני מרגישה שאני ממש מוכנה לשכב איתו, האם הגיל בסדר? זה לא מוקדם מידי? כי אני מרגישה מוכנה, ושתינו בתולים... אז ככה שזאת תהיה הפעם הראשונה של שתינו... ועם כבר אז איך מגיעים למצב שהוא מזמין אותי אליו הביתה כי אצלי תמיד יש אנשים בבית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי!

הוספת תגובה

• חח

רון
    08/08/2010

זה עוד מוקדם !!! לאן את ממהרת ? כולה בת 15 מה את חשבה בת 29 ?

חכי קצת אל תהיי פזיזה

פאק איזה נוער הזוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימית

דניאלה פרייפלד
    08/08/2010

אני מאמינה לך שאת אומרת שאת מוכנה ללכת עד הסוף,באמת,
    אבל!!!! ההמלצה שלי אל תלכי לשם
    נכון את מרגישה בוגרת ,אני מקווה שהקשר נבנה,וממשיך להיבנות, ויש אימון ודברים שאוהבים לעשות יחד תמיכה ועד ועוד אך ידוע שנפשית לרוב אתן בגיל 15++++ לא מוכנות יש סיכון שישאר צלקת..
    ואת לא יכולה לדעת אם את מן אילה שלא יהיה להן "טוב" אחרי...( לא שזה פחות מבעס בגיל יותר בוגר)
    מיניות הדדית יכולה לכלול כל כך הרבה דברים ללא חדירה מלאה כל גופך וגופו מיני....חיבוק ,נשיקה..
    אפשר להתחיל להכיר את תענוגי גופכם במזמוזים מין אורלי הדדי משחקי מין ללא חדירה...
    למרות שאם את שואלת אותי הייתי ממליצה לך להשאר איפה שאתם..במיזמוזים.
    אבל אם בכל זאת תחליטו ...קונדומים בבקשה
    ולידעתך הוא עובר על החוק את בת 15 מותר חוקית רק מ16
    ההחלטה בידיך והיא לא קלה להנה או להנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית

מור
    11/08/2010

בשבילך מוקדם מאוד גיל 16 זה ממש ממש אבל ממש על הגבול בשבילו זה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו