כמה שאלות....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות....
    שלומי
    09/08/2010

שלום אני בן 15 עוד מעט ויש לי כמה שאלות

1)האיבר מין שלי טיפה עקום כשאני משתין אז הוא משתין עקום ואני מחזיק אותו כדי שהיה ישר זה נורמלי?

2)אני התאהבתי בבנות וגם שהתחלתי לאונן אוננתי על בנות זה היה בערך בגיל 12 והתחלתי לצפות בסרטי גייז ומאז אני מאונן רוב הפעמים על גייז ובזמן החרון התחלתי לחשוב על זה שאני רוצה להפסיק והתאהבתי בילד מהכיתה שלי ובמקביל הייתי מאוהב בילדה מהשכבה שלי מה זה אומר עליי אני הומו דו סטרייט ואני גם מנסה להפסיק לאונן על גברים אבל כל הזמן נמשך לזה בחזרה אני יכול לעשות משהו כדי להפסיק לחשוב על גברים או לעשות משהו כדי לדעת מה אני אוהב?

3)יש לי איבר מין קטן מאוד 11.5 ס''מ ואני רוצה לעשות משהו שיגדל ובבקשה תגידו לי מה לעשות ועל תכתבו לי לחכות ואני בגיל ההתבגרות והוא יגדל לבד אני שמעתי על תרגילים או אם יש משהו אחר לעשות בבקשה תכתבו לי ואין לי בעיה לפנות גם באופן אישי בטלפון לאחד מהמומחים או הגולשים בטלפון

4)אני מאונן המון לפחות פעם פעמיים ביום ורציתי לדעת אם זה מסוכן כי שמתי לב שכשלא מאוננים כמה ימים הצבע של ה''שפיך''(זרע) או לבן ויוצא בקמות יותר גדולה מאשר שאני מאונן כמה ימים רצוף וגם הצבע שלו משתנה לכמעט שקוף ויוצא בקמות יותר קטנה אני צריך להפסיק או שזה לא מסוכן?

5)יצא לי פצע כמו מוגלה מעל האיבר מין והוא התפוצץ ויצא ממנו נוזלים וכל כמה זמן הוא חוזר רציתי לדעת אם כדי לי ללכת להיבדק?עד עכשיו לא נבדקתי כי אני מאוד מתבייש מהאיבר מין הקטן שלי

6)דחפתי משהו מאוד עבה לתחת ובגלל שכאב לי הוצאתי אותו מהר ומאוד כואב לי כשאני מתפנה זה יעבור או לפנות לרופא?

תודה מראש לכל מי שיענה לי
    וסליחה על כלכך הרבה שאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות....

הוספת תגובה

• אענה לך בתשלומים

מירב שרון
    09/08/2010

כי רשימת השאלות שלך באמת ארוכה. לגבי שאלתך הראשונה, כל איברי המין הגבריים נוטים מעט ימינה או שמאלה. אף פין אינו עומד כשהוא ישר לחלוטין. אז גם אם שלך טיפה עקום זה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות...

warsea
    10/08/2010

1. אצל כולם זה ככה. כשיהיה לך סקס עם חברה אז תבין (רמז - נקודת ז'י)
    ומומלץ לקרא קצת ספרות ואנטומיה בנושא על מנת לא לשאול שאלות כאלא

2. יכול מאוד ליהיות שאתה מהסוג של "בי" כלומר גם נשים וגם גברים ללא הבדל.

3. זה כבר תלונות לאימא. תאכלס עדיין הוא לא מפותח וגודל עד גיל 20-24
    תגיע לגיל הזה. אם רצון להגדיל לא אתבטל תעשה ניתוח.
    ועוד טיפ - לא משנה הגודל משנה איך משתמשים איתו -יש לי חבר עם 8 ס"מ והוא יכול להוביל לאורגזמה כל אישה לכן עדיף ללמוד אישה מאשר לעשות ניתוח. זה שתגדיל ולשום אישה לא יהיה טוב איתך אפילו אם 40 ס"מ.

4. זה נורמאלי... לי יש סקס בבוקר צהריים ולילה...

5. כן ומייד. על מנת שלא יהיו בעיות בעתיד.
    תאכלס להתחלה לאימא כי לבד כפי שאני זוכר עד גיל 18 לא נותנים שירות

6. יעבוד. וכדאי להפסיק לחלוטין על מנת לא לפגוע או ל לתפוס וירוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה 2

מירב שרון
    10/08/2010

בגיל ההתבגרות יש לגיטימציה לחקור את עצמך ואת המיניות שלך עם הסובבים אותך, תאפשר לעצמך את המרחב הזה. מיניות נעה על רצף, רוב האנשים הם לא רק הטרו או הומוסקסואליים אלא איפהשהו שמה על הרצף, גם אם הם לא בהכרח מכירים בזה. זה כמו שאין רק שחור ולבן אלא כל מיני גוונים של אפור באמצע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה 3

מירב שרון
    12/08/2010

אני מבינה שאתה לא רוצה לשמוע את התשובה הזאת אבל אין שום דבר שניתן לעשות חוץ מלתת לו לגדול באופן טבעי לגודל שאליו הוא אמור להגיע, עד גיל 21 אתה בצמיחה פיזית כולל הפין שלך. חוץ מזה אין שום משמעות לאורך של הפין, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה אז איזה עוד סיבה יש להתעסק עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו