.......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• .......
    שלומי
    09/08/2010

אני וחבר שלי אני בן 13 והוא 12 וחצי אנחנו שכנים ושננו מאוד נמשכים אחד לשני והיה יום אחד שההורים שלו ושלי לא היו בבית אז שכבנו והוא הכניס לי ואני לו ולשנינו מאוד כואב עכשיו במיוחד לו הוא לא מצליח ללכת ברגליים סגורות ועשינו את זה בלי קונדום והשפכנו או איך שאומרים את זה אחד לשני בתוך התחת בין שני ילדים גברים יכול לקרות משהו? ואם נלך לרופא הוא יכול לגלות ולהגיד להורים שלו ששכבנו והם יגלו שאנחנו ביחד? וגם לשנינו יש פצע מאוד מוזר בפה זה יכול לקרות בגלל שהתנשקנו ואם כן איך אנחנו יכולים שזה לא יקרה לנו בפעם הבא?
    אני גם מרגיש כאילו השפיך שלו בתוך התחת שלי וזה מאוד מציק איך אני מוציא אותו ניסיתי להניס במקלחת את הצינור ולשטוף את זה בפנים אבל אחרי זה בשירותים יצא לי מלא מים מהתחת ושפיך עדיין בפנים איל להוציא אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    .......

הוספת תגובה

• שאלה

מירב שרון
    09/08/2010

אם שניכם לא קיימתם יחסי מין לפניכן אם אף אחד אחר אז אין חשש מפני מחלות מין שגם יכול לעבור בסקס אנאלי לא מוגן. אתם מאוד צעירים, ברור לי שההורמונים משתוללים והכול אבל לאן אתם ממהרים? כמה זמן אתם בקשר? איזה רגשות יש ביניכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו