שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    חן
    10/08/2010

שלום..אני בת 16 וחצי לפני כמה זמן אני עשיתי עם חבר שלי לשעבר "סקס יבש"...וכנראה שלא הייתי מוכנה לזה נפשית וזה קרה...
    עכשיו אני הכרתי בחור מקסים שאני ממש אוהבת יותר מאותו חבר שהיה לי ואני רוצה שהוא יהיה הגבר הראשון שלי..
    ומשום מה ממש נכנסתי כאילו לסוג של טראומה דיברתי על זה עם אמא שלי והיא אמרה שזה סתם שטויות ואני בתולה וזה לא נקרא בכלל והכל בסדר, וכשאני אגדל ויעשה את זה אני אבין שסקס יבש זה לא באמת לקיים יחסים..אבל אני מרגישה כאילו כמו חס וחלילה אחרי אונס, כאילו אני איבדתי את הבתולים מאי רצון כשבעצם לא איבדתי אותם כמו סוג של תסביך כזה!!!
    תעזור לי בבקשה...אני בוכה הרבה אני לא יודעת מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• לחן שלום

מירב שרון
    10/08/2010

אני מבינה שאת במצוקה נפשית סביב החוויה המינית הראשונה שלך שכללה סקס יבש עם האקס שלך. כשאז עשיתם את זה, זה היה בעקבות לחץ מצידו או כי גם את רצית? בעקרון את עדיין בתולה כל עוד לא קיימת יחסי מין מלאים כולל חדירה. אני מבינה שבפנטזיה שלך היית רוצה שכל החוויות המיניות הראשונות שלך יהיו עם הבחור הנוכחי ויהיו לך הרבה כאלה חוויות תאמיני לי, את רק בתחילת "הקריירה המינית" שלך ויהיה לכם הרבה מה ללמוד אחד על השני, תמיד יש מה ללמוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו