אחרי סקס - איחור במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי סקס - איחור במחזור
    אופיר
    10/08/2010

אני וחברה שלי שכבנו כמה פעמים במהלך השבוע , ואנחנו עושים את זה בלי קונדום .
    כל פעם לפני שאני גומר אני מפסיק את החדירה וגומר בחוץ ,
    השבוע שעשינו סקס גם גמרתי לה בחוץ והכל היה בסדר , והיא התקשרה אלי היום ואמרה לי שהמחזור שלה התעכב כבר שבוע אני בלחץ לא יודע מה לעשות .
    זה לא פעם ראשונה שעשינו סקס השבוע , עשינו גם לפני שלוש שבועות בערך והכל היה בסדר !
    היא לא קיבלה מחזור ואני בלחץ שאני לא יהיה אבא , אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי זה דחוף ממש !
    תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי סקס - איחור במחזור

הוספת תגובה

• סקס לא מוגן

warsea
    10/08/2010

כמה פעמים אני רואה את אותה שאלה...
    למה קשה להבין כי במהלך הסקס הזרע יוצא גם כן למרות שאתה גומר בחוץ (בקמות כמעת לא נראת לעיין)
    תקנה ארקע לבדיקת הריון ומשם אם יש שני קווים שזה 99% של הריון. ממשיכים לשני כיוונים
    1) הפסקת הריון. בשלב זה ניתן לעשות זאת ע"י התרופות... אך סתם ככה אף אחד לא יתן לך תרופא זה לכן הולכים לרופא שיתן מרשם... כפי שאני זוכר מלווה גם בבדיקות.
    2) Welcome to fathers community

למה קשה ללכת לרופא שיתן מרשם לכלולות ומשם תעשו סקס לא מוגן כמה שבא לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאופיר שלום

מירב שרון
    10/08/2010

אי אפשר לסמוך על "לגמור בחוץ" כשיטה של אמצעי מניעה, זה לא בטוח!!!! פוסטינור לא בטוח יעזור כי לא ניתן לדעת אם יש פנצ'ר בגלל הפעם האחרונה שעשיתם סקסלא מוגן או לפני יותר מ-72 שעשיתם סקס לא מוגן. אם לא מגיע המחזור אז תחכו שבוע ימים מהפעם האחרונה שקיימתם יחסי מין לא מוגנים ותקנו ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי. בתקווה שהמחזור יגיע, אם יש הריון לא רצוי אז תפנו ל"דלת פתוחה".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו