2 שאלות שמטריפות לי את הדעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות שמטריפות לי את הדעת
    אור
    10/08/2010

שלום,
    אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה שבוע שעבר,
    הבעיה היא שהוא גמר לפני שהספקתי להגיע לאורגזמה,
    מה עליי לעשות בפעם הבאה כדי לגמור יחד איתו או לפניו?

בנוסף אני מרגישה שבן הזוג שלי משתעמם ממני, איך אני אוכל לגרום לו לחוויה מינית קצת אחרת?

תודה רבה,
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאור שלום

מירב שרון
    10/08/2010

האם את יודעת להגיע לאורגזמה עם עצמך באמצעות אוננות? אם לא אז אני ממליצה לך לתרגל אוננות עם עצמך, ברגע שאת תדעי איך להגיע לאורגזמה עם עצמך תוכלי לכוון את בן הזוג שלך על מנת שידע מה לעשות כדי לסייע לך להגיע לאורגזמה שלך אבל את אחראית לאורגזמה שלך. לא משנה מהוא יעשה, האורגזמה שלך תלויה בך וביכולת שלך להשתחרר עד הסוף עם הפרטנר שלך.
    לגבי שאלתך השנייה, למה את חושבת שבן הזוג שלך משתעמם ממך? האם הוא אמר לך כזה דבר?
    חשוב מאוד שתהיה בניניכם תקשורת מינית פתוחה, שאת תגידי לו מה את רוצה שהוא יעשה לך כדי לענג אותך וההיפך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך אבל..

אור
    12/08/2010

אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה גם שאני מאוננת לבד, זה לוקח לי הרבה זמן...
    יש עצות או כל דבר אחר בנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו