בעיה בפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בפעם הראשונה
    אנה
    12/11/2007

אני בת 16 ואני וחבר שלי רצינו לקיים יחסים אתמול ולא הצלחנו.
    לא הצלחנו שתיהיה חדירה

בהתחלה חשבתי שזה סימן מאלוהים. כאילו אולי באמת עדין לא הזמן
    אני מרגישה מוכנה ואנחנו חברים כבר שנה
    אני מפחדת לעשות את זה ואז להרגיש זונה כזאת אבל אני אוהבת אותו והוא אותי ואני יודעת שהוא יחכה לי.
    אני ממש רוצה אבל מצד שני אני לא יודעת אם זה נחשב מוקדם מידי בגיל 16

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בפעם הראשונה

הוספת תגובה

• אלוהים לא ימנע מימך סקס וחלאס לגישה

אבי
    13/11/2007

הזאת תישכבי איתו או אם מי שאת רוצה כמה פעמים שאת רוצה ואת לא תיהיה קרובה אפילו לזונה זה לא ימי הביניים שאז נשים ששוכבות הרבה או ביכלל היו יכולות להיקרה זונות זאת גישה שובניסטית ופרמיטבית,נסי שוב ותישכבי איתו אל תימנעי מעצמך זה לא סימן ולא כלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וה"גיל המוקדם לסקס" הינו המצאה

אבי
    13/11/2007

שמישתנה לפי תפיסת הבן אדם אין שום רעיה פיזית או נפשית שמגדירה בצורה מוחלטת "גיל מתאים לסקס", מי שמוכן ורוצה סקס שיעשה סקס לגיל עצמו אין שום משמעות רק בעיני החברה אולי שזה לא משנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנה שלום! מהדברים שציינת

יפעת מקלר
    13/11/2007

נראה שאת לא לגמרי שלמה עם עצמך לגבי קיום יחסי מין מלאים. את מאד חוששת מההרגשה שתהיה לך אחר כך, ומהסיבה הזאת לא הצלחתכם לקיים חדירה. שהנפש לא שלמה, הגוף מתכווץ, נסגר, וזה מה שקרה לך. קחי עוד זמן, וכשתהיי ממש בשלה ומוכנה, תנסו שוב. בינתיים על תנסו להפעיל כח ולחץ ותמשיכו להנות ממה שנהנתם עד עכשו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזמן לא תמיד עוזר אם היא לא תנסה

אבי
    13/11/2007

ליהיות רגועה זה יהיה גם בגיל 20 +, היא צריכה להירגע רואים שיש דברים שמדעיגים אותה כמו שהיא תצא "זונה" עקב זה שהיא עושה סקס בגיל 16 זה לא אומר שהיא לא מוכנה זה אומר שהיא חוששת מאיך שהיא תצא מהעניין.אם יש לנערות בגיל שלה בעיה בתחום המיניות לא טוב להיתעלם מה הבעיה עצמה ולומר לה לחקות עוד כמה שנים כאילו שיש קשר לזה הרבה נשים אם בעיות בתחום המיניות בגיל 16 חשבו שזה הגיל ובגיל 20 ומשהו עדיין אותה בעיה ואף גרוע יותר,הגיל לא קשור לא הרבה גברים ונשים עשו סקס בפעם הראשונה בלי חששות או בעיות ובקלי קלות זה קורא הרבה ולחקות לא ממש יעזור,זה שהיא בת 16 לא אומר שהבעיה תמונה בגיל שלה היא אמרה שהיא חוששת שיקראו לה זונה זה סיבה מוצדקת ללא לעשות סקס עכשיו?,לדעתי צריך ליפתור בעיות מיניות של נערים בני 14 ומעלה ולא להיתעלם מהם ביגלל הגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אולי לא מומחה אבל זאת דעתי

אבי
    13/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו