בעיה בעת סקס..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעת סקס..
    אייל
    13/11/2007

אהלן..
    אני בן 17.5 וחברה שלי בת 16.5.
    התחלנו לעשות סקס ללא מגע מיני, על ידי אוננות האחד לשני, ירידות וכד'. בתקופה שכך הסקס נעשה חברתי אמרה לי שהיא גומרת לאחר זמן מה אך מאיבר מינה לא יצאה איזושהי הפרשה, היא פשוט הרגישה מן התשה מסוימת ואמרה לי שאינה יכולה להמשיך עוד (וזה לא נגרם מחוסר כוח..).
    לפני כחודשיים בערך התחלנו לשכב ובכל פעם, עד היום, היא לא מצלחיחה לגמור (אפילו לא לקבל את אותה התשה הנ"ל). אני גומר לאחר כמה דקות ואז אנו עושים את זה שוב על מנת שגם היא תגמור ותגיע לאורגזמה וזה לא קורה. דבר זה גורם למתחים בינינו ואנו ממש מתבאסים מזה.
    השאלות שלי הן:
    א. האם זה נורמלי שלא יוצאת אף הפרשה לאחר שהיא כביכול אומרת שהיא גמרה?
    ב. מה אפשר לעשות כדי שהיא תוכל לקבל אורגזמה בעת שאנו שוכבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעת סקס..

הוספת תגובה

• זה בסדר גמור,

יפעת מקלר
    13/11/2007

וחבל שהדאגה גרמה לה להפסיק להנות ולהגיע לאורגזמה . מה שחשוב זו התחושה . אם יש הפרשה אחרי האורגזמה ,או אין הפרשה- זה לא מעיד על ההנאה ולא צריך לפריע. אגב חוסר רטיבות יכול להוות בעיה רק אם בזמן יחסי מין מלאים זה גורם לחדירה מכאיבה, ואז אפשר להשתמש בחומרי סיכה- רוק, KY ג'ל ועוד מוצרים שקיימים היום בבתי מרקחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסו לגוון בתנוחות אולי תנוחה בא היא

אבי
    13/11/2007

למעלה שוכבת עליך ושולטת בחדירה יכולה לעזור נסו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסינו..

אייל
    14/11/2007

אנו מנסים תנוחות שונות.. אבל שוב, מדוע היא איננה מגיע לאורגזמה בעת קיום יחסי מין מלאים כמו שהיא מגיע לכך ברגע של אוננות למשל? היא אומרת שהיא נהנית נורא, ממש נהנית, אך לא גומרת, מה הסיבה? האם יש פתרון?
    עזרו לי בבקשה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה

ב
    14/11/2007

טבעי והגיוני שלחברה שלך יותר קל לקבל אורגזמה כאשר היא מאוננת מאשר כאשר אתם שוכבים וזה ממספר סיבות:
    1) האורגזמה את ה שיא במהלך האקט המיני. קל יותר להגיע לשיא כאשר היא מענגת את עצמה מאשר אתה מענג אותה כי היא קשובה יותר לעצמה ממש שאתה יכול להיות קשוב לה.
    2) כדי להגיע לאורגזמה היא חייבת להיות נינוחה ורגועה. כניראה שכאשר היא עם עצמה אז יותר קל לה להיות נינוחה מאשר היא איתך וזה יכול לנבוע מכך שאולי קשה לה להיפתח אליך עד הסוף. לפעמים זה עניין של זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ל ב

אייל
    16/11/2007

אבל הקטע הוא שהיא לא מאוננת אף פעם לבד, רק כשאשר אני מענג אותה, אני הוא זה שמשחק לה בדגדגן.. ואז היא כן מצליחה לגמור לעומת שבחדירה שגם כאן אני הוא זה שמתפעל והיא איננה מצליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי תן לה את השליטה על החדירה

המבינה
    16/11/2007

לי הרבה יותר קל ליגמור כשאני למעלה בשליטה,תנוחות כאלה מקלות על האישה ליגמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאייל שלום

מירב שרון
    30/11/2007

חשוב שתדע שרוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי הדגדגן ורק 1/3 מהנשים מגיעות לסיפוק על ידי חדירה. יתכן שהחברה שלך זקוקה לגירוי בדגדגן על מנת להגיע לסיפוק ולכן אינה מגיעה לאורגזמה בחדירה. מומלץ תוך כדי קיום יחסי מין, לעשות לה גירוי בדגדגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

משה
    14/11/2007

בערך פעמים ביום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסה

סיון936
    30/11/2007

במהלך החדירה, במקביל תעשה את הדגדגן שלה.
    כאשר בדגדגן מגורה בקיום יחסי מין זה עוזר לגמור.
    אצל אישה יש גמירה חיצונית - מהדגדגן ויש פנימית - מחדירה.
    אלו אורגזמות מעט שונות. לוקח לפעמים זמן להגיע לאורגזמה מחדירה כי צריך לדעת איפה הנקודה שבה היא מגיעה לשיא.
    ולכן עד שתגיעו למציאת נקודה זו, במקביל תעשה את הדגדגן שלה...

בהצלחה וסופ"ש מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייל

אני
    02/12/2007

אתה ממש חמוד שאתה דואד לה..
    כל הכבוד לך אין עוד הרבה אנשים כמוך..
    למרות שאין לי נסיון הייתי מציעה שאולי תנסו קצת משחק מקדים.. תיגע אל תיגע לה כזה באיבר וכשהיא ממש מרגישה רטט תתחילו לעשות את זה..
    אני מקווה שזה יעזור...
    ועוד משהו תנסו לדבר על זה בגלוי אחד עם השני ואולי זה קצת ימנע את ההתבאסות והמתחים שלכם..
    בהצלחה...!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו