כמעט מגיע לגיל 15 ועדיין לא גומר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמעט מגיע לגיל 15 ועדיין לא גומר...
    רון טסה
    11/08/2010

שלום קוראים לי רון טסה אני כמעט בן 15 וניסיתי כבר מגיל 13 לאונן. אני חרמן בטירוף לא מפסיק לחשוב על זה כשאני עם בנות אני חייב להסתכל כשיש נגיעה ביני לבין בחורות אני מתלהב..
    עומד לי ממש מהר אפילו אם אני סתם רואה תחת של מישהי ואני מפנטז שנייה מיד זיקפה. בקיצור אני ממש ממש חרמן.
    זה הגיע למצב שאני כבר ממש נואש לזיון או אפילו סתם נגיעות ומזמוזים, ואני חושב שאם אני יצליח לגמור זה ירגיע אותי [אחרי שנתיים של חרמנות יתר..]
    אני ממש מת לגמור כבר אני מנסה לאונן לפעמים עד 20 דקות וכלום.. אני רואה סרטונים ממש טובים בשבילי ועומד לי בטירוף אבל עדיין- כלום. אני מנסה לאונן מהר, לאט, בקצב אחיד, כלום לא עוזר לי להשפיך! אני כבר מתחרפןן אני כמעט בן 15 לעזאזל!! בבקשה תעזרו לי, תנו לי עצות, כמה שיותר, אני מקווה שאני לא עקר.. תודה על כל עזרה , רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אתה עד לא בוגר מספק

אילן
    11/08/2010

זה שאתה חרמן זה טבעי זה גיל היתבגרות
    זה שאתה מאונן ולא גומר אפשר לעבוד על זה
    כמו לאונן עם שמן תינוקות או כל חומר סיכה אחר

אחי שוורה תחתונה על תתחרפן פשוט זה טבעי בגיל שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאמת ציפיתי לקבל עוד טיפים

רון טסה
    11/08/2010

זה שאני חרמן כל כך ועומד לי בשניות ואני רואה סרטי פורנו טובים וכאלה, ואני לא מצליח לגמור- זה לא מוזר? וגם אם זה לא.. ממש בא לי כבר לגמור להרגיש את הסיפוק אחרי אוננות.
    אם אפשר עוד טיפים על איך לאונן כמה זמן צריך לקחת בערך וכדומה.. תודה, רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך אגב

רון טסה
    11/08/2010

גם לא קיבלתי קרי לילה עדיין.. אני קצת חושש מהסיכוי שאני יכול להיות עקר. לראות פורנו גורם לי הנאה מאוד ומעמיד מהר אבל מנסה לפעמים רבע שעה וכלום לא יוצא, וזה מתיש בסוף..
    בן כמעט 15 ואני מודע להכל וחרמן וזה אבל למה לא מצליח לגמור?? בבקשה כמה שיותר עצות איך לאונן ועל מה וכאלה. תודה. רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    11/08/2010

כפי שכבר ענו לך חברים שלך לפורום, בגיל ההתבגרות זה לגמרי טבעי שההורמונים משתוללים ולכן בגיל הזה יש התעסקות מרובה במיניות שלך עם עצמך ובהמשך עם הסובבים אותך. אני מבינה שאינך מצליח להגיע לפורקן על ידי אוננות. יתכן שמרוב שאתה רוצה "לגמור" את עושה לעצמך "גול עצמי". אני מציעה שבמהלך האוננות, תסגור עיניים ותנסה להיעזר בפנטזיה מינית שתדמיין בראש שלך, משהו שראית שעשה לך את זה, תתרכז בפנטזיה ולא ב"לגמור", כשיצוצו מחשבות שלא קשורות בפנטזיה, כמו האם אני אגמור או לא, אז תדמיין מגירה ותכניס את אותם המחשבות למגירה כי בגללם אתה מתנתק ולא מרשה לעצמך להיות בכאן ועכשיו וליהנות מהחוויה עצמה. חומר סיכה על בסיס מים או שמן שקדים גם יכול לעזור להגביר את רמת העוררות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מירב .. את צודקת

רון טסה
    11/08/2010

אני באמת חושב רוב הזמן על זה שרק באלי לגמור ולא על הפנטזיה, אבל אני כן מצליח לפנטז חלק מהזמן שאני מאונן. חוץ מזה עדיין לא היה לי קרי לילה- אז יכול להיות שאני יצליח לגמור אפילו שלא היה לי קרי לילה? זה מוזר כי יש לי זקפת בוקר תמיד [לא לפעמים= תמיד!]
    תודה על העצות חוץ מזה נתן לי תקווה XD
    תודה רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    11/08/2010

אז תנסה להתמקד אך ורק בפנטזיה! לא כולם מדווחים על קרי לילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לאללל!!!!!

רון טסה
    13/08/2010

גמרתי סוף סוף אני מאושררר!!! אני באמת מאושר! את מלכההה מירב שרון עשית לי את החייםםםם!! =]]]]]]]]]]]] אני כל כך מאושר!!!! הרגע השתמשתי בכל השיטות שאמרת - חשבתי רק על הפנטזיה ושמתי קרם לחות כזה והבנתי שאם אני מאונן על הכיפה אז יותר מחרמן אותי וסוףסוףףף אחרי שניייםםם בלי סיפוק השפכתיי D:: אני כלכך מאושר מלכהה אני מאוהב בך עשית לי את החים טובים יותררר איזה כייףףף סוף סוף! אני מקדיש לך את חייי מלכה תודההה איזה אושרר D: D: D:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מברוק :)

מירב שרון
    14/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו