איבר המיןןןןן =\

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר המיןןןןן =\
    בן
    11/08/2010

אלהן קוראים לי בן ואני בן 17 ואני כבר רשמתי פה לפני כמה שבועות בקשר לאיבר המין ורשמתי כמה שאני מתוסכל מגודל (13) והאובי של האיבר שלי ! וזה עדיין מבאס אותי ברמות קשות, ולצערי זה עוצר אותי לפני שאני מגיע לאקט מיני .. יכול להיות מבושה , וזה חבל כי אני ניראה בסדר גמור ויודע להתנהג עם בנות אחלה ... אז למרות התיסכול הזה שלא מרפה ממני רציתי לדעת עם יש איזהשהו דרך להגדלת איבר המין ראיתי קצת מאינטרנט כול מיני שיטות אבל מי יודע עם זה אמין ..
    והאם גודל איבר המין משפיע על הסקס ?
    אני יעריך את זה מאוד אם תענו לי ..

ואני אופטימי לגבי זה
    למרות שאני רשמתי פה למעלה משנתיים על אותה בעיה . לצערי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבר המיןןןןן =\

הוספת תגובה

• בן

דניאלה פרייפלד
    11/08/2010

כמה חבל שאתה תקוע בגודל.....
    אני שומעת הערכה עצמית טובה קשר ליצירת קשרים טובה ...ואתה תקוע..
    פעם הפירות בארץ היו קטנים והרבה יותר טעימים והיום יש לנו פירות גדולים אך לרוב חסרי טעם ...
    בחורה,לרוב, מעדיפה את מי שנוהג ברכב ולא את הרכב ...
    גודל הפין לא קובע את ביצועו אלא אתה "כנהג" רוב הבנות אוהבות גבר שמקיע בהן כולל במיניותן כלומר הזמן שמשקיעים בהן לפני החדירה ,תוך כדי ...השליטה..תנוחות...ואיך אתה מתיחס אליהן אחרי...וכל זה ממש לא קשור לגודל!!!
    אז תמשיך עם כל מה שאתה רואה כיתרון אצלך, ותן לבחורה שאיתך להינות...אם תדע להשתמש בך, כולך בסקס,(וגם כחבר) היא אמורה ל"האריך" זאת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר למה שכתבת (דניאלה )

בן
    12/08/2010

דניאלה קודם כול תודה, ואני באמת אנסה לא להיחס לזה ולזרום ולהנות כמה שאפשר ..
    וממה שהבנתי מכתיבתך , זה שאם אני באקט מיני עם בחורה ואני נותן לה יחס ומשקיע היא יכולה להנות ולהיות מסופקת למרות גודל והרוחב של איבר המין שלי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן

דניאלה פרייפלד
    13/08/2010

אכן כך....זה מה שכל כולך עושה (גם לפני הסקס...)
    העינוג שלך ושלה לא קשורים לגודל הפין!!!!
    תהנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו