מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מגדילים את איבר המיןמתיה11/08/2010
אני בן 13 ואורך אורך איבר המין שלי הוא 9 סנטימטרים!!!!!! למרות שהגמירות שלי בסדר ואני ממש לא מכור לזה(אני עושה את זה לעיתים נדירות כשאני משועמם)אבל יש דרכים להגדיל?כל שיטה היא ברכה.את כל השיטות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתיה שלום
מירב שרון11/08/2010אתה בגיל ההתבגרות זה גיל של צמיחה פיזית עד גיל 21, אתה רק בתחילת גיל ההתבגרות, האורך של הפין שלך מתאים לגילך. אני מבינה שזה מעסיק אותך כמו שזה מעסיק הרבה בנים בגילך, אבל כמו שאני עונה כאן לכולם, לאורך אין שום משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין אני רוצה מכמה סיבות
מתיה12/08/2010הבעיה היא שלחברים שלי ולאח שלי הקטן בן ה11 יש אורך גדול יותר. לאח שלי האורך הוא 12 ולחברים שלי שהם בגיל שלי האורך שלהם הוא בין 13ל-14 אז אני מבקש בכל לשון של בקשה את כל השיטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון14/08/2010אל תתן לאף אחד "למכור" לך שיש שיטות להאריך את הפין, אין "חיה" כזאת, ובגילך זה טבעי להיות עסוק בהשוואות חברתיות, ובכ"ז אין לך ברירה אלא לתת לטבע לעשות את שלו ולחכות בסבלנות לגדילה ולצמיחה הטבעית שתקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אכפת לי
מתיה15/08/2010אורך איבר המין שלי הוא 8.5 ס"מ כולל זיקפה זיקפה קורת אצלי לעיתים נדירות מאוד אז בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה רק בן 13
מירב שרון15/08/2010מה אתה רוצה מעצמך? חבל על כל האנרגיות הנפשיות שאתה מקדיש לנושא הזה, כשהוא כ"כ לא רלבנטי כשברור לך שהמצב ישתנה תוך כמה שנים מעכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשו שכנעת אותי תודה
מתיה16/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
מירב שרון17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)