מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץ סקס יבשרוית11/08/2010
אתמל אני וחבר שלי קיימנו סקס יבש. אני הייתי עם תחתונים והוא היה עם בוקסר ומכנסי ספורט (שכיידוע יש בהם קצת חורים, זה לא בד לגמרי אטום) אחרי שתי דקות פחדתי וביקשתי שיחליף לג'ינס, והוא באמת החליף. אבל היום ראיתי שכעקרון אתמול היה יום הביוץ שלי. האם יש לי מה לדאוג? הוא כמובן לא גמר כשהיינו ככה. האם יש סיכוי להריון? האם עלי לקחת פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
רוית11/08/2010אני רוצה להדגיש שהפחד שלי הוא בגלל שע"פ החישוב אתמול היה יום הביוץ. שנינו היינו עם תחתונים והוא גם היה עם מכנס ספורט כזה "נושם". זה היה רק לממש 2 דק' אולי אבל זה מלחיץ... בבקשה תענו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליונה (אני מקווה שהיא שם)
מור11/08/2010אם הכנסת זרע לגוף שלך בבליעה או דרך איבר מינך יש לך סיבה טובה מאוד להיות בלחץ אני מחזיק לך אצבעות שלא יקרה לך כלום. ושלא קרה שום דבר מהסקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמההההה? מור צודק/ת?
רוית11/08/2010לפי מה שקראתי כאן בתשובות של המומחים אז אין חשש כל עוד אחד מבני הזוג בתחתונים כיון שלא יכול לעבור הזרע דרך הבד, לא?
אני לא מבינה... אני כבר ממש מבלבלת... אפשר בבקשה תשובה של אחד המומחים?
כיון שזה קרה אתמול בלילה אני עדיין יכולה לקחת גלולת היום שאחרי אבל אני רוצה לדעת אם זה נצרך... בבקשה תענו לי, אני מתחילה ממש להילחץ.
הוא היה מעלי אם זה משנה בכלל, והתחכך בי.
בבקשה תעזרו לי כי אני אשמח לקחת את הגולה אם יש צורך בהקדם כדי שהשפעתה תהיה מירבית. ד"א, אם לוקחים את הגלולה של היום שאחרי, פוסטינור, מה קורה? ישר מקבלים מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תראי
מתיה12/08/2010זרע הוא נוזל כמו מים רק ממש קצת יותר סמיך אם מצצת והרגשת נוזל בזמן המציצה אכלת אותה אם הוא גמר לך בתחתונים וזה אם חורים (בקיצור "נושם") אז יש סיכוי ותזכרי אם מעט נוזל נכנס לשם אני לא רוצה להגיד לך איך הבטן שלך תראה לאחר 9 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה איש תקצוע, האנשים כאן מלחיצים
רוית12/08/2010אני לא מבינה, התחתון שלי הוא רגיל וכך גם הבוקסר שלו רק המכנס שלו היה "נושם" וזה היה הרבה לפני שהוא גמר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיחסות
בן11/08/2010אני לא מומחה רשום אבל עם הרבה נסיון, אין אפשרות להכנס להריון כאשר אתם עם בגדים , גם עם הם קלים, יש גם תחתונים שצריך לעבור... מה גם שהוא בכלל לא גמר ! לכן אין שום סכנה שנכנסת להריון וחבל לקחת סתם את הגלולה שאחרי הכוללת כמות גדולה של הורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה
דניאלה פרייפלד11/08/2010לפי התאור שלך אין סיכון להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאת אומרת "לפי התיאור שלך"
רוית11/08/2010את מתכוונת לכך ש:
1.שנינו עם תחתונים
2. הוא החליף כעבור זמן מועט למכנס עבה יותר
3.הוא לא גמר
אלו הפקטורים המשמעותיים?
האם להבא רק תחתונים של שנינו מספיקים?או שאלו תנאים שכולם חייבים להתקיים ע"מ שלא יהיה חשש להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה
דניאלה פרייפלד11/08/2010זרע אינו חודר בד, אך אם בחור גומר ויש נזילה צדדית ליד פתח הנרתיק..
רצוי להימנע מקרבת הפין לפתח הנרתיק בכל מקרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה אחרונה- מצטערת שאני קרצייה(:
רוית12/08/2010להבא-
כל עוד שנינו בתחתונים והוא לא גומר בקרבת מגע עם איבר המין שלי- אין חשש כלל להריון
גם אם קודם התחכחנו האחד בשניה? קל וחומר אם החיכוך הוא כאשר אחד מאיתנו גם עם מכנס בנוסף לתחתון?
לפעמים גברים לא שולטים בפורקן להם, מה קורה אם שנינו בתחתונים והוא כן גומר בקרבת מגע לתחתון שלי, האם אז כן יש סיכון?
אני ממש מצטערת שאני ככה חופרת אבל חשוב לי להבין כמו שצריך.
אשמח לתשובה ברורה בהקדם
תודה רבה, אני כל כך מעריכה את זה. באמת. אין לי את מי לשאול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה...
רוית12/08/2010וכאשר את כותבת "רצוי להימנע מקרבת הפין לפתח הנרתיק" את מתכוונת כשהוא גומר? או בכל מקרה כשאנחנו בתחתונים? או גם כאשר אחד מאיתנו עם מכנס ואנו מתחככים?
למה בדיוק הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה
דניאלה פרייפלד13/08/2010קודם כל תרגישי חופשיה לשאול שוב ושוב ושוב......
זרע לא חודר בד כך שאם הוא גומר לתוך התחתון הנוזל מרטיב את התחתון אך הזרע לא עובר
למה לשמור מרחק פין פתח נרתיק אפילו אם הוא לא גומר,? כי יש פליטה, קטנה אומנם, של טרום גמירה שבחורים אינם מרגישים ולכן לא שולטים בו...
גם אם אתם בתחתונים מי אומר שלא נזל כמות לצדדים ואחוצה ואז את הוא נוגעים ואז האצבע נכנס...
בקיצור להזהר למרות שאתם עם תחתונים לאחר שהוא גומר!!!
תהנו
וסליחה שלקח זמן לחזור אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שחזרת, אבל-
רוית13/08/2010אבל כל עוד הוא לא מכניס לי אצבע אז אז לא בעייתי נכון? כי גם אם ונגיד שנזל לו מחוץ לבוקסר, אן סיכוי שזה יכנס לנרתיק שלי, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם
רוית13/08/2010וגם כל פעם שהואגומר זה רק אחרי שאני עושה לו ביד ואני יושבת לידו או על הברך שלו כשהוא שוכב על הגב במיטה ומיד אחר כך שנינו הולכים להתנקות והוא אף פעם לא הכניס לי אצבע - אז אין שום סיכון נכון? הוא אף פעם לא הכניס יד לתחתונים שלי אז אין שום סיכוי נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי בעצם
רוית13/08/2010כמו שאמרו כאן בפורום אין מגע ישיר בין פין לפות אז אין סיכוי... נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה
דניאלה פרייפלד13/08/2010תהני!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש
לא ידוע15/08/2010יש לי כמה שאלות.
1.בת כמה את?
2.חבר שלך גמר?
3.איפה הוא גמר?
4.מצצת?
5.חבר שלך גמר בלי שידעת?
מצפה לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)