מאונן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאונן
    אמיר
    13/08/2010

אני מאונן הרבה כל יום אני נעזר בסבון אולי בגלל זה העור שלי קשה באזור מה את מעדיפה להשמש בחומר עזר... ו כשאני מאונן יומיים רצוף כמות הזרע ביום השלשי פחיתה וגמ כשאני מאונן באותא יום פעמיים האם זה טבעי? אני בן 16 התחלתי לאונן ביד ימין ו אחשב רני ם לב שהפין פונה לצד האם אני צריך להחליף יד ? לענות בהדם האפשרי ... אני מאונן לפחות פעם ביום במקלחת אני מרגיש שאני מגזים עם זה האם זה טבעי אני בן 16?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאונן

הוספת תגובה

• לאמיר שלום

מירב שרון
    13/08/2010

סבון אכן יכול לייבש, עדיף להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL או LOVE GEL. ומאוד ייתכן שככל שאתה מאונן יותר אז יצא פחות נוזל של שפיכה אבל אין לזה שום משמעות, הזרע כל הזמן מתחדש. אין קשר בין אוננות לבין הטייה של הפין לכאן או לשם, טבעי שיש הטייה של הפין בלי קשר לאוננות, אז תשתמש ביד שנוחה לך בעת אוננות. אוננות פעמיים ביום זה עוד בגדר הסביר במיוחד בגיל ההתבגרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו