טראומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טראומה
    נערה בת 16
    14/08/2010

שלום רב, הנני נערה בת 16, עולה לכיתה י"א. יש לי חבר (ראשון) כבר שלושה חודשים, אנחנו מאוד אוהבים והוא חייל, לכן הכל הלך מהר יותר. עוד לפני שהיינו חודש ביחד הכרתי את משפחתו.

הרגשתי כאילו הוא האחד.... גם בקשר לחתונה-אני לא מציאותית, אבל האחד- הראשון שלי, זה שאיתו אני יאבד את הבתולים שלי.

עכשיו, אחרי שלושה חודשים.... ישנתי אצלו והגענו למצב שהיינו שנינו ערומים, בקיצור הגענו למצב של חדירה וכך איבדתי את הבתולים שלי.

לצערי לא נהנתי מה"חוויה" בכלל והיא אפילו מהווה לי טראומה, הוא היה עייף, לא דיברנו על זה לא לפני זה ולא אחרי זה, אני רוצה לשכוח את זה!!! לא הלכתי לבדיקה אצל רופא, לא עשיתי חיסון צוואר הרחם... זה היה מעשה פזיז ומבחינתי חמור ביותר!!! אני לא מאמינה שהפעם הראשונה שלי שחיקיתי לה כל חיי נהרסה ככה!!!

אם לא אקיים יחסי מין למשך תקופה ארוכה- בפעם הראשונה שאקיים, ארגיש כאילו אני עדיין בתולה???

בנוסף לזה יום למחרת היה לי ביוץ...

מה עלי לעשות???? איך אני יכולה לומר לו שיש לי פה טראומה???? האם לספר לאמא שלי למרות שהיא אמרה לי שהיא מודעת לפיטוי ושאני לא צריכה לעשות את זה עדיין גיל הזה?????

בבקשה, אני הולכת בתוך תוכי עם הרגשה של אונס, כך זה לא היה צריך להיות....

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טראומה

הוספת תגובה

• בת 16

דניאלה פרייפלד
    14/08/2010

לבי יוצאת אליך....הכאב והמצוקה שבו את שוהה קשים....
    לצערי... לעשות דברים פזיזים הן חלק מתקופת ההתבגרות ....
    וגם תחושות הנכס..
    אך..תעצרי רגע....איבדת את בתוליך עם אחד שאת אוהבת....
    להרבה בנות/בנים הפעם הראשונה לא עומדת בציפיות וגרוע מזה ..היות וגדלים עם התחושה שיודעים לעשות את זה, זה טבעי ,זה יהיה נפלא...אך לא כך הדבר להרבה מאד מהאוכ' בפעם הראשונה על הפנים.
    צריך ללמד את הריקוד הזוגי המיני בדיוק כמו שלומדים על איך להיות חבר/ה...ממשיכים ומשתפרים-לרוב.
    אני בעד שתדברי עם אמך ....קחי בחשבון שאולי התגובה המידי ,הנשלפת, לא יראה לך ..אך שהיא תתגבר על השוק ...היא תוכל לעזור לך, רק בלשתף זה יעזור...
    אם היה קשר טוב ותומך עם חברך, לברר איתו את תחושותיו לגבי אותו הערב, אולי הוא מרגיש גם שהוא לא היה שם עבורך...את אמרת שהוא היה עייף..אם את עדין ממשיכה את הקשר.
    לא ציינת שימוש באמצעי מניעה...אם לא ...לצערי אצתרך לעלות את הסבל שלך ..יש סיכון להריון ...
    המצב אבסורדי שאני רוצה לומר לך להירגע.. .כי אם את לחוצה את עלולה להשפיע על הגעת הוסת ואז עוד יותר תיהי לחוצה..
    אני בעד לשתף את אמא.....זה לא זמן להיות "לבד"....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילמה

נערה בת 16
    18/08/2010

תודה על התשובה!!!
    דיברתי עם החבר על העיניין, הוא אומר שאין לו בעיה שנלך ביחד לרופא, שהוא חושב שזה כן היה נכון לעשות את זה באותו הלילה ושהוא אוהב אותי המון והוא בחיים לא אהב ככה מישהי וכן זה נותן הרגשה טובה(כי אני יודעת שהוא לא סתם אומר) אבל אני נמצאת גם בדילמה אם לנסות עוד פעם או לא כי אני לא רוצה להגיע שוב פעם למצב כזה... ברור שהיא תיהיה אחרי שנפגש עם הרופא.
    ואין שאלה בכלל... קיימנו עם קונדום.
    אני פשוט לא קולטת את זה עדיין.. בשבילי אני עדיין ילדה במיוחד שהחלום שלי היה לעשות את זה בפעם הראשונה עם זה שאני אתחתן איתו... ועכשיו אני מבינה עד כמה הוא דבילי..חח

הייתי רוצה לחכות קצת לגבי השיחה עם אמא, אומנם שיתפתי אותה בהכל עד כה אבל היא כל הזמן אמרה לי.. אל תעשי את זה את לא תהני וחבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 16

דניאלה פרייפלד
    19/08/2010

יופי!!!!! שדברת עם חברך!!!!
    כל הכבוד זה בטח היה קשה תחליה וטוב לשמע שהוא שם עבורך!!!
    יש קשר שווה להשקיע
    עכשיו למיניות...כל גופך וגופו מיניים וניתן להינות עד אורגזמות הדדיות ללא חדירה...
    את רק בת 16 אין לך לאן למהר לעשות זאת שוב עד שאת מוכנה או שפשוט תוך כדי הקשר המיני ללא חדירה תגיעו (עם הקונדום) לחדירה..
    יכול להיות שאמא שלך בדיעבד הצליחה בדבריה לשכנעאותך (בתת מודע שלך) שלא נהנים בפעם כך שלא נהנת כי קול אמא היתה איתך כשהגעתם לרגע הקריטי
    בכל מקרה אני מציעה לא לנסות תקופה מה קשר עם חדירה, תפתחו את הקשר הזוגי מיני ללא החדירה עם מאכלים למריחה תנוחות ...עד שמוחך תוכל להירגע מהנכס לשכח מדברי אמא...
    הבחור בעיניך כבר זכה לנק' וזה גם עולה מהלב לראש
    לא לרוץ שאת מוכנה ואם תדעו את תענוגי גופכם ללא חדירה שתגיעי לשם זה רק יהי תוספת ולא העיקר...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נערה בת 16
    19/08/2010

המון המון תודה לך!!!!!11 אני מעריכה את זה מאוד!
    שינית לי את ההרגשה ב180 מעלות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

דניאלה פרייפלד
    19/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו