שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער
    אמיר
    14/08/2010

אני בן 16 ו לא יודיע אם לגליח שיער באזור איבר המין או לגיח חלקית או שבכלל לא ... אבא שלי לא דיבר ריתי על זה בכלל האם אני צריך לגליח ? מה מעדיפות הבנות? האם בנות מגלחות שיער באזור למטה ? אני רואה בנות בבקיני ו לא נראה שיש להן שיער אולי הן מגלחות חלקית ? או את הכול ? אני רוצה לדעת מה רוב הבנות מסביבי עושות בעניין הזה ? אני מה עדיף לי לגליח חלקית כדי לשמור קצת על מראה נעים או לגליח את כולו או בכלל לא לגליח? אני פוחד כאשר אקיים יחסי מין עם בת אז היא תהיה מגולחת ו אני לא אז היא לא תסכים לקיים יחסי מין או ההפך שאני אהיה מגולח ו היא לא ו אז תחשוב שאני ילדותי ו טמבל שמגליח את הזין שלי . האם היא תהיה מוכנה לרדת לי אם אני לא מגולח ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער

הוספת תגובה

• אמיר

דניאלה פרייפלד
    14/08/2010

שיער זה ענין חברתי וגם של טעם אישי
    היום,תלוי איפה אתה גר,לרוב לא נחשב in אבל יש בנות שבכל זאת אוהבות או לא מפריע להן שיער
    ולכן תשובה לשאלתך חד משמעי לא אוכל לתת
    אבל קודם תראה אם השיער שלך מפריע לעצמך ,שאתה עומד עירום מול מראה גדלוה מה אתה חושב על עצמך תעזוב את הסביבה ....אם לך זה לא מפריע אז אולי כדאי לחכות עד שיהיהלך חברה ואם זה מפריע לה אז תוריד....
    בנות בדרך כלל לא אוהבו ששיער יציץ בקו הבגד ים אז הן לרוב מורידות את השיער שיוצא אך לבנים את אין אותה הקושי כי רובם לובשים בגדי ים שדומים למכנסים קצרים ולכן השיער לא נראה...
    בחורף הרבה בנות לא מורידות שם אך שוב אם זה מפריע להן הן יותר מקפידות....
    אז תבדוק את תחושותיך כלפיך...ולשיערתך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו