יש מצב להריון??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש מצב להריון??
    פז
    14/08/2010

הייתי עם מישהו והוא גמר לי על הפות, אבל לא הרבה..אחרי כמה שעות הוא שלח לי הודעה שהוא מודאג מזה שאני אכנס להריון בגלל זה והוא רוצה שאני אקח פוסטינור..
    הקטע זה שאני בתולה. יכול להיות מצב שאני אכנס להריון אם הוא גמר לי על הפות גם אם אני בתולה?? אפשר להכנס להריון אם קרום הבתולים לא קרוע??
    אני לא לוקחת גלולות ואם אני אקח פוסטינור זאת תהיה הפעם הראשונה שאני לוקחת ואני לא רוצה לקחת סתם..
    אשמח לעזרה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש מצב להריון??

הוספת תגובה

• למאיה שלום

מירב שרון
    14/08/2010

לא חייב שיקרע קרום הבתולין כדי להיכנס להריון. מספיק שיהיה מעט חדירה ויכנס מעט נוזל זרע כדי שיהיה חשש להריון לא רצוי. ואם זה המצב אז כל עוד לא עברו 72 שעות מאז שזה קרה כדאי לקחת פוסטינור בתור גלולת חירום כי זו גלולה חזקה עם הרבה הורמונים. ולהבא, או קונדום או גלולות, נא לא "לשחק באש".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל..

פז
    14/08/2010

הקטע זה שהוא אפילו לא חדר..רק גמר על הפות..
    עדיין יש סיכוי??
    ואם לוקחים את הפוסטינור כמה פעמים בחודש..קורה משהו? אסור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סיכון

מירב שרון
    15/08/2010

השאלה למה לקחת סיכון? ובשום אופן לא להשתמש בפוסטינור כאמעי מניעה אלא אך ורק כגלולת חירום, זאת גלולה מלאה בהורמונים שגורמת לכל מיני תופעות לוואי כאלה ואחרות כמו בחילות, הקאות, כאבי ראש, עייפות, שלשול, גודש בשדיים ושינויים במחזור/ווסת לא סדיר. מזכירה שזה רלבנטי כל עוד לא עברו 72 שעות מאז שזה קרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו