מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעם ראשונהאוריין15/08/2010
אני בת 17 וחצי ושכבתי אם חבר שלי בן ה20 פעם ראשונה אתמול
נכנסתי ללחץ וממש כאב לי למרות שהוא ממש מתחשב וניסינו שיהיה כמה שיותר עדין
אולי זה בעיה אצלי?
זה יסתדר?
ואולי האיבר מין שלי יותר מדי קטןבשביל החדירה של האיבר מין שלו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללינוי שלום
מירב שרון15/08/2010מה היה ביניכם טרם החדירה, במשחק המוקדם? קרום הבתולין זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב באופן הדרגתי ורק אחרי לידה ראשונה הוא נמחק לגמרי. תדמייני שפתח הנרתיק זה כמו דלת והנרתיק עצמו כמו חדר. האם את משתמשת בטמפונים? האם את מחוברת לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך באמצעות אוננות? האם אי פעם החדרת לעצמך אצבע לנרתיק?
זה טבעי שההתחלות הן לא חלקות גם בסקס. מה שקרה זה שאת נכנסת ללחץ וכנראה באופן לא מודע כייווצת ולכן ממש כאב לך. אני מציעה שתנסי לפני הניסיון הבא תרגיל של הרפייה -תדמייני שאת במקום רגוע כמו בים או בבריכה, ליד מפל מים. כדאי לשים מוסיקה שאנטי שתיצור אווירה רגועה. חשוב להקדיש הרבה הרבה זמן למשחק המוקדם כולל נשיקות, ליטופים, חיבוקים, מין אוראלי הדדי, אוננות הדדית, כל מה שאפשר לעשות בסקס בלי החדירה עצמה. להוריד את ההתעסקות סביב החדירה. אם יש לך מתעוררות מחשבות מלחיצות תדמייני מגירה ותכניסי את המחשבות לשם, תסגרי את המגירה ותשאלי את עצמך מה את חשה, איזה תחושות פיזיות, האם המגע מלטף, רך, עמוק, האם חם/קר, האם מדגדג, נעים, האם רטוב/יבש, בקיצוטר תחושות פיזיות ותתמקדי בהם כדי להיות לגמרי מחוברת לגוף. כדאי מאוד להיעזר בהמון חומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL או LOVE GEL ולמרוח בפתח הנרתיק וגם על הפין. אם את תוכלי להחדיר אצבע אחת, אז תתני לו לנסות גם, וכך תרחיבי באופן הדרגתי את השריר של הקרום. בהצלחה.בתקווה שאתם משתמשים באמצעי מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
אוריין16/08/2010ואנחנו כן משתמשים באמצעי מניעה יכול להיות שהכאב נבע מזה שאני מתביישת בגוף שלי?,
אני לא אוהבת אותו או משלימה ממש אם המראה שלו
וגם הסיטואציה עצמה של הפעם הראשונה הייתה לי הרגשה של בושה ושאני עושה משהו שנחשב לזול
אני ינסה את העצות שנתת לי תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב
אוריין16/08/2010אני כן משתמשת בטמפונים ואני כן ניסיתי להחדיר אצבעות וזה כן נכנס
אבל אולי האיבר שלו גדול מדי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)