משהו בי לא נורמאלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו בי לא נורמאלי?
    עמית
    15/08/2010

שלום
    אני בת 17 וחצי ומעולם לא קיימתי יחסי מין.
    אף פעם לא אוננתי ואני גם לא מרגישה צורך,כשאני רואה זין בתמונה זה די דוחה אותי ואני מרגישה "קטנה מידי" כדי לראות זין.
    אני חושבת לפעמים על סקס עם מישהו....ויודעת שבגיל מבוגר יותר אאלץ לעשות את זה עם האדם שארצה להתחתן איתו אחרת הוא יעזוב אותי.
    אבל אני לא חושבת על סקס מתוך הנאה וסיפוק אלה רק מתוך מחויבות ומודעות לכך שצריך לעשות את זה,כי זה דבר מקובל וכי ככה מביאים ילדים לעולם.

יש עוד משהו שמעסיק אותי
    בשנים האחרונות אני שמה לב שיש לי סוג של "משיכה "לנשים מבוגרות ממני. זאת לא משיכה מינית! אלה יותר ראיה בהם כתחליף לאם או אחות גדולה.כמובן שלא כולן . רק אם היא נראית בעיני מאוד יפה ורזה וחכמה.אם לדוגמא תהיה מישהי כזאת במקום שאני נמצאת בו או בטלוויזיה ובנוסף יהיו שם בנים שמוצאים חן בעיני ,עדיין תשומת הלב שלי תהיה מופנת אליה ולא אליהם.

חשוב להדגיש שמעולם לא חשתי משיכה מינית לנשים ואני לא רואה את עצמי מקיימת יחסי מין עם אישה/נערה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו בי לא נורמאלי?

הוספת תגובה

• לעמית שלום

מירב שרון
    15/08/2010

זה נשמע שיש לך רתיעה ממין באופן כללי, השאלה מאיפה זה מגיע? האם אי פעם עברת טראומה מינית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא...

עמית
    16/08/2010

אם הכוונה לאונס/הטרדה מינית אז לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    17/08/2010

טוב שכך. תראי את לא יכולה לחשוב כיום על סקס במובן של הנאה וסיפוק כי בעצם טרם חווית חוויה של זוגיות שהגיעה לרמה של אינטימיות רגשית ופיזית עד כדי קיום יחסי מין. אין לי ספק שיגיע יום ותרגישי רגשות כלפי מישהו, ואז אולי תרגישי אחרת...בינתיים אני ממליצה לך בחום קודם להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך עוד לפני שאת מנסה לעשות את זה בקשר עם מישהו. הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך הנו ספר מומלץ לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה או עם עצמן או עם בני הזוג שלהן, אך הינו מועיל לכל אשה שרוצה להתחבר לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה, יש בו הרבה תרגילים שאת יכולה לעשות עם עצמך לצורך העניין.
    לגבי ההתעסקות/משיכה (שהיא לא מינית) כלפי נשים מבוגרות ממך, אולי יש חסכים מהילדות לגבי דמות אם או דמות אחות גדולה ולכן המחשבות שלך סביב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני די מחוברת לגוף

עמית
    18/08/2010

מה זאת אומרת להתחבר למיניות?

ותרגילים?
    אני מרגישה קטנה מידי לעשות תרגילים כאלה

אורגזמה ומילים כאלה מאוד מביכות אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו