אני חייבת עזרה :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חייבת עזרה :(
    חסויי
    15/08/2010

אני אפילו לא יודעת איך להתחיל להגיד את זה ..
    לפני חצי שנה בערך שכבתי עם בחור שלא הינו כ"כ בקשר מוגדר ולא ניזהרנו ..
    אני ביקשתי שישים קונדום אבל הוא אמר שאין לו ושאני יכולה לסמוך עליו שהוא אחראי ויגמור בחוץ.
    שכבנו ואז הוא הפסיק ואפילו לא הרגשתי שהוא גמר אז לא הבנתי למה הוא הפסיק אבל הוא הסתכל עליי במבט מוזר מאוד והרגשתי שקרה לו משהו ..
    אמרתי לו שנמשיך כדי לראות למה הוא הפסיק והוא אמר לי שהוא גמר ואז הבנתי שהוא בעצם גמר.
    שאלתי אותו אם בחוץ והוא אמר לי כן .. אחרי שבועיים איחר לי המחזור ודיברתי על זה עם ידיד שלי שהוא גם חבר טוב שלו והוא אמר לי לעשות בדיקה , העדפתי לחשוב שאין מצב ושזה לא יכול ליקרות.אחרי שבוע החבר שלו אמר לי או יותר נכון זה ניפלט לו שזה ששכבתי איתו בא אליו ואמר לו אני לא יודע מה לעשות אני חושב שגמרתי לה בפנים ואני מפחד, התקשרתי אליו ושאלתי אם יכול להיות שהוא כן גמר בפנים והוא הכחיש לגמרי אבל ממש הכריח אותי לעשות בדיקה ולספר לו את התוצאה ,אז הבנתי ישר שאני חייבת לעשות בדיקה. יום אחרי זה קניתי בדיקה והיא יצאה חיובית.. היתי בהלם וניבהלתי לא ידעתי מה לעשות וחשבתי שהדבר הנכון הוא לספר לו אז סיפרתי , הוא ניכנס לפאניקה וצעק עליי שאני יעשה הפלה כמה שיותר מהר ושלח את כל החברים שלו שהתקשרו אלי ויכריחו אותי לעשות הפלה. הוא שלח אותי למקום שנותן ייעוץ לנוער והתחלנו בתהליך עשיתי בדיקות דם אולסרסאונד והכל .. כשראיתי את התינוק באולטרסאונד פתאום היה לי ממש קשה לחשוב על הפלה אני יודעת שזה נישמע ממש מוזר אבל כ"כ רציתי להשאיר אותו ודיברתי עם הבחור על המחשבות שלי והוא ממש רב איתי ונשבע שאם אני לא עושה את ההפלה הוא לא ידבר איתי.. ידעתי שהדבר הנכון הוא לעשות הפלה אז עשיתי במהירות אחרי השיחה שלנו .. עברה כבר חצי שנה ועדיין לא התגברתי על זה אין לי עם מי לדבר על זה ואני חושבת על התינוק בכל יום שעובר אני יודעת ומבינה שזה נישמע מטורף להגיד אבל אני רוצה להחזיר אותו בחזרה אני מלאת חרטה על מה שעשיתי והלב שלי ניקרע בכל פעם שאני חושבת על ההפלה הזו יותר ויותר ..
    אני חייבת לדעת איך להיתגבר על זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חייבת עזרה :(

הוספת תגובה

• בת כמה את?

סמי
    16/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויי שלום

מירב שרון
    16/08/2010

מצטרפת לשאלת חברך לפורום - בת כמה את?אני מצטערת לשמוע על כל מה שנאלצת לעבור בעקבות זה שלא ניזהרתם. לעולם לא לסמוך על שיטת "לגמור בחוץ" כאמצעי מניעה. גם אם הוא היה גומר בחוץ היה סיכון של הריון לא רצוי בגלל הנוזל המקדים שיש בו זרע משפיכה קודמת. אני מבינה ממך שאת חיה בייסורי מצפון בגלל שנאלצת להפיל כשלא באמת רצית לעשות את זה. אני חושבת שיש מקום שתפני ל"דלת פתוחה" ותקבלי ייעוץ בנדון, זה בלי תשלום ואת זקוקה לתמיכה, האם קיבלת ליווי מקצועי כלשהו במהלך התהליך שעברת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

חסוי
    22/08/2010

16 כמעט .. ולא אני היתי לבד במשך כל התהליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    30/09/2010

אז אני שוב חוזרת ומדגישה שאת ממש לא צריכה להישאר עם זה לבד, תפני לייעוץ מקצועי ב"דלת פתוחה" שם תקבלי את כל הליווי והתמיכה שהיית צריכה לקבל כשעברת את כל הסיפור הזה וזה לא מאוחר אף פעם לעבד את זה בעזרת איש מקצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה רע

עידן
    30/09/2010

אני לא יכול להבין את הכאב הרגשי שאת בטוח עוברת אבל השותף שלך ואת צריכים לשבת לשיחה ארוכה ולפתור את זה, זה מוקדם מדי בשביל שניכם לגדל תינוק (אני מציע אימוץ פתוח: אתם מוסרים אותו לאימוץ ואתם תוכלו לבקר אותו מתי שתרצו, אפשר למצוא מודעה בעיתון או לחפש זוגות ללא ילדים).
    אם השותף שלך צעק עלייך ונבהל מזה אני מציע לך לבוא עם חברים/חברות שיבהירו לו שהשיטה הדפוקה שלו היא מה שהביא אותם למצב הזה וששניכם צריכים להיות רגועים כי המצב הזה פתיר (אם הוא נלחץ מזה ולוחץ עלייך לעשות הפלה הוא יכול גם לנהוג באלימות אז אני ממליץ להיזהר!!) אחרי השיחה תמצאו פתרון שמקובל על שניכם ובזה תוכלו לסיים את התקופה המלחיצה הזו ואם את עדיין לומדת את תצטרכי לספר זאת למורים ולמנהלים והם יעזרו לך להתמודד עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידו שלום

מירב שרון
    30/09/2010

כנראה שלא כ"כ הבנת, היא ציינה שבסוף היא עברה את ההפלה לפני חצי שנה והיא מתחרטת לגבי זה ובמצוקה סביב זה לכן הפניתי אותה לייעוץ מקצועי ב"דלת פתוחה".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי טעות

מירב שרון
    30/10/2010

מצטערת שמחקתי לך את ההודעה האחרונה, התכוונתי למחוק את התגובות המגעילות להודעה שלך. אני מבינה שאת בהריון שוב ושכבר עברת הפלה אחת. אני מאוד מצטערת לשמוע את זה, בפעם שעברה שזה קרה האם היה לך ליווי כלשהו? האם החבר היה מעורב בתהליך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינני מבין אותך מירב !!

רון
    30/10/2010

מדוע את מוחקת תגובות לגיטימיות למקרה הזה ?!?!?!

הפלה משמעו רצח !!!! וזה כבר השני שלה למיטב זכרוני !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה להערה שלך

מירב שרון
    31/10/2010

אנחנו גם לא כאן כדי לשפוט, זה פורום שמטרתו לתת מידע ותמיכה בעת הצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו