מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרמןאמיר16/08/2010
אני בן 16 אני מאונן הרבה פשוט מאוד אני חרמן אבל אני לא מסתפק באננות אני רוצה לקיים יחסי מין זה לא מספק אותי אני מוציא נוזל אבל לא מקבל אורגזמה השתעממתי מלאונן רוצה את זה אמיתי מרוב שאני מאונן יש לי כאב ביצים לפעמים חזקים יש לזה פתרון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמיר
מירב שרון16/08/2010זה לגמרי טבעי ונורמלי בגיל ההתבגרות כשההורמונים משתוללים להיות "חרמן", אוננות עוזר להגיע לפורקן, לדבריך זה לא מספיק השאלה האם אתה אכן מגיע לשפיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן מגיע לשפיכה
אמיר17/08/2010אני כשהתחלתי לאונן הייתי מגיע לאורגזמה ו לשפיכה אבל פתאום אחשב אני מגיע לשפיכה אבל לפעמים לא לאורגזמה אני מרגיש שחסר את גוף האישה צריך להיות מולי צריך להרגיש אותו צריך לראות אותה באמת לשחק איתה משחק מקדים כל זה לא נצמא באוננות.באוננות אני לא יכול לנשק ללטף ליקוק ......
אני כשהתחלתי לאונן התחלתי בפורנו כמו רוב הבנים אבל אחר כך עברתי לדמיון אישי כשאני במקלחת...חשבתי אם אני אחזור לפורנו זה יעזור ההרגשה קצת השתפרה אבל זואת לא האורגזמה שהיתה לי בתילת התבגרותי פשוט אני חסר לי לעשות את זה אמיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/08/2010בעבר כן הגעת עם עצמך לאורגזמה בלי קשר לאשה אלא אתה עם עצמך ולכן זה ההוכחה שלך שזה כן משהו שהוא אפשרי . המיניות שלך עם עצמך זה דבר נפרד ממיניות עם בת זוג, זה 2 דברים שונים ועצמאיים. זה היה דבר נכון מצידך לעזוב סרטי פורנו שעושים עיוות של המציאות והופכים אשה לחפץ, ולעבור לפנטזיות מיניות שם אתה יכול לדמיין שאתה עם אשה ועושה איתה את כל מה שאתה היית רוצה לעשות. אני ממליצה בחום לחזור דווקא לזה ולא לייצר תלות בסרטי פורנו. אני מאמינה שההתעסקות שלך באורגזמה לא מאפשרת לך ליהנות ולהתחבר לכאן ועכשיו, תנסה להתמקד בתחושות הפיזיות, בחום גוף, בזיעה, במגע של העור, תיעזר בשמן, תסגור עיניים ותפנטז, אם עולות מחשבות סביב יש אורגזמה/אין אורגזמה אז תכניס אותם למגירה דמיונית ותסגור אותה אח"כ תחזור שוב למחשבות לגבי הגוף והתחושות הפיזיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נסיתח ו זה ..
אמיר18/08/2010תודה רבה נסיתי ו זה עבד :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)