מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי כמה שאלות..פז17/08/2010
ניתן לראות את קרום הבתולים לאחר שהוא נקרע?? הוא נמצא עמוק או שקל להגיע אליו?? והדם שיורד לאחר קיום יחסי מין בפעם הראשונה זה בגלל שהוא נקרע??
אשמח מאוד אם תסבירו לי מהם הימים הבטוחים ואיך מחשבים אותם.
ושאלה נוספת, כמה ימים בממוצע נמשך המחזור?? והאם סטייה של יומיים לפני או יומיים אחרי התאריך המשוער נקרא מחזור לא סדיר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה גם מהמומחים.
פז17/08/2010ג'ן..תודה. :)
אבל אני אמשח מאוד אם המומחים יענו לי גם על השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון17/08/2010כל אחת יכולה לראות את קרום הבתולים שלה. לשם כך יש להצטייד במראה. שבי בתנוחת כריעה או שבו כשהרגלים פשוקות ופשקי את השפתיים הקטנות של הפות. כווני את המראה אל פתח הנרתיק ושם תוכלי לראות את קרום הבתולים או את שרידיו מסביב לפתח הנרתיק. אם את מתקשה לראות זאת לחצי את שרירי רצפת האגן כמו בזמן עשיית הצרכים?.
לא ניתן לסמוך על שיטת "הימים הבטוחים" כאמצעי מניעה בטוח מפני הריון לא רצוי. אבל בעקרון הימים הבטוחים הם כשאת לא מבייצת. מתי אשה מבייצת, סופרים מהיום הראשון של המחזור 10 ימים ואז במשך שבוע ימים זאת תקופת הביוץ.
סטייה של יומיים לכאן או לשם במחזור זה עדיין נקרא מחזור סדיר, ומשך תקופת המחזור משתנה מאחת לשנייה. זמן מחזור ממוצע 28 ימים. זמן דימום ממוצע 5 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
פז18/08/2010תודה רבה על התשובה המפורטת.
מעריכה מאוד את מה שאתם עושים! :):)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לתשובה :)
ג'ן18/08/2010נסיתי לעשות את התרגיל עם המראה אבל לא נראה לי שהצלחתי לראות משהו. פשוט ראיתי את פתח הנרתיק כחור שחור עגול אין כלום על צדדיו.
יכול להיות שלא ראיתי כלום בגלל שבדקתי אחרי כשלושה חודשים מיום איבוד הביתולין? ובמהלך החודשים האלה היה לי החדרת אצבעות עם החבר ויכול להיות ששרידי הקרום נעלמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)