יש לי כמה שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי כמה שאלות..
    פז
    17/08/2010

ניתן לראות את קרום הבתולים לאחר שהוא נקרע?? הוא נמצא עמוק או שקל להגיע אליו?? והדם שיורד לאחר קיום יחסי מין בפעם הראשונה זה בגלל שהוא נקרע??
    אשמח מאוד אם תסבירו לי מהם הימים הבטוחים ואיך מחשבים אותם.
    ושאלה נוספת, כמה ימים בממוצע נמשך המחזור?? והאם סטייה של יומיים לפני או יומיים אחרי התאריך המשוער נקרא מחזור לא סדיר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי כמה שאלות..

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה גם מהמומחים.

פז
    17/08/2010

ג'ן..תודה. :)
    אבל אני אמשח מאוד אם המומחים יענו לי גם על השאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    17/08/2010

כל אחת יכולה לראות את קרום הבתולים שלה. לשם כך יש להצטייד במראה. שבי בתנוחת כריעה או שבו כשהרגלים פשוקות ופשקי את השפתיים הקטנות של הפות. כווני את המראה אל פתח הנרתיק ושם תוכלי לראות את קרום הבתולים או את שרידיו מסביב לפתח הנרתיק. אם את מתקשה לראות זאת לחצי את שרירי רצפת האגן כמו בזמן עשיית הצרכים?.
    לא ניתן לסמוך על שיטת "הימים הבטוחים" כאמצעי מניעה בטוח מפני הריון לא רצוי. אבל בעקרון הימים הבטוחים הם כשאת לא מבייצת. מתי אשה מבייצת, סופרים מהיום הראשון של המחזור 10 ימים ואז במשך שבוע ימים זאת תקופת הביוץ.
    סטייה של יומיים לכאן או לשם במחזור זה עדיין נקרא מחזור סדיר, ומשך תקופת המחזור משתנה מאחת לשנייה. זמן מחזור ממוצע 28 ימים. זמן דימום ממוצע 5 ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

פז
    18/08/2010

תודה רבה על התשובה המפורטת.
    מעריכה מאוד את מה שאתם עושים! :):)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לתשובה :)

ג'ן
    18/08/2010

נסיתי לעשות את התרגיל עם המראה אבל לא נראה לי שהצלחתי לראות משהו. פשוט ראיתי את פתח הנרתיק כחור שחור עגול אין כלום על צדדיו.

יכול להיות שלא ראיתי כלום בגלל שבדקתי אחרי כשלושה חודשים מיום איבוד הביתולין? ובמהלך החודשים האלה היה לי החדרת אצבעות עם החבר ויכול להיות ששרידי הקרום נעלמו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו