מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה נשיתנטע, בת 1619/08/2010
שמתי לב כבר מאות פעמים, שלאחר קיום יחסי מין או אוננות נשית, האזור למטה נהיה רטוב מאוד.
גם לאחר שאני מסיימת להתעסק בזה, אפילו במשך כמה שעות, כשאני הולכת לשירותים, אני שוב מגלה נוזל שקוף-לבן על התחתונים.
עדיין לא הבנתי מה זה הנוזל הזה, האם זה שפיכה כמו של הבנים?
ולמה זה ממשיך לרדת כ"כ הרבה זמן אחרי זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה נשית
ד``ר עידן מיליצ`ר19/08/2010ניתן לחלק את השפיכה הנשית ל-3 אפיונים:
1)הרטבה- תופעה המתרחשת אצל כל הנשים כחלק מהעוררות המינית. יש נשים המרטיבות בכמות גדולה יותר. כמות רבה זו של סיכוך עלולה לפעמים לגרום למבוכת שני בני הזוג
2)פליטה המתרחשת סמוך לאורגזמה – לפניה, במהלכה או אחריה. זוהי פליטה נוזל המהווה חלק טבעי מהתהליך הנורמאלי של מעגל התגובה המיני. כיום קיימים חוקרים (שהמובילה בינם בוורלי וויפל) אשר טענו שעד כ-40% מהנשים יכולות לחוות פליטה שכזו, מודים שהייתה הטיה והטעיה במחקרים שפרסמו, ואין הדבר אכן נכון. נכון להיום נמצא (והיא אפילו הודתה בכך) שמחקריה פוברקו.
3) פליטת שתן- תופעה המתרחשת בעיקר אצל נשים מבוגרות יותר, (אבל גם אצל צעירות) כאשר הן מפעילות לחץ על שרירי רצפת האגן. לחץ זה (כמו בזמן שיעול ריקוד וכו') עלול גם להתרחש בזמן אורגזמה, ולגרום לפליטת שתן.
קוראיי היקרים (או שנכון יהיה לפעמים לכתוב קורעי היקרים), צר לי להיות זה שצועק "המלך הוא עירום" ולבשר שההשפרצות (סליחה שוב על הבוטות) שאנו רואים בסרטי פורנו אינן שפיכה נשית אלא טכניקה קולנועית המעוררת את דמיונו של כל גבבר צעיר.
אין אני מתווכח עם אישה (או גבר) זו או אחרת שתבטל את דברי בתנועת יד ותגיד שעם כל הכבוד להוד מומחיותי, אני לא מבין כלום כי היא גומרת בעוצמות ובכמויות של צונאמי. לא, אינני מתכחש לשפיכה הנשית כעובדה. אוסיף ואומר שעם כל הכבוד למחקרים שאני אמון על ייצוגם כאן, יש גם את המציאות התופחת על פני המדע. עם עובדות לא ניתן להתווכח, אך מכאן ועד השפרצות בשוברות את הכריכה של ספר גינס, הדרך עדיין יבשה וארוכה.!
ההוכחה הפשוטה לכך שאין ברוב הסרטים הכחולים שפיכה אלא פירוטכניקה, היא כמות הנוזל היוצא מפתח הנרתיק או מהשופכה. ווליום הנוזל אשר אנו רואים בסרט הוא עצום. שפיכה אמיתית היא בכמות קטנה, או בוא נאמר, הגיונית. כמות השפיכה אמנם גדולה יותר מכמות השפיכה של גבר אך אינה בכמות כזו בפי שנראית בסרטים. צבע השפיכה הוא קרוב לשקוף ולכן קשה, אם בכלל ניתן, לראות את השפיכה בעין המצלמה. יחד עם זאת, הבשורה המחקרית הטובה היא שמרבית הנשים משחררות או פולטות נוזל, שאינו שתן, כאשר הן חוות אורגזמה.
עם כל הנאמר, חשוב לציין שיש עוד הרבה מקום למחקר באשר למסתורי השפיכה הנשית, יש חוקרים השוללים זאת מכל וכל, אחרים יטענו שאכן התופעה קיימת, אך המדע עדיין לא מצא לה תשובה נאותה.
עם כל הנאמר, בואו לא נהייה חזירים/ות ועד שנדע יותר בואו, נהנה ממה שיש!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניראה לא לגמרי הבנת את כוונתי,
נטע, בת 1620/08/2010שתי התשובות הראשונות מובנות וגם קורות לי, אבל רציתי להבין מהו הנוזל שיורד גם לאחר מספר שעות על התחתונים שלי.
זה שקוף-לבן, ובדר"כ זה קורה לאחר קיום יחסי מין [לא ההשפרצה שדיברת עליה, אלא נוזל שיורד כמו נגיד הדם של המחזור].
בכל מקרה, תודה על התשובה המורחבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר שגם מומחים אחרים יענו
נטע, בת 1621/08/2010אני אשמח, כי אני לא מקבלת תשובה בינתיים.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
רון21/08/2010מומחה ענה לך חתיכת טיפשה מפגרת !! עידן מלצר הוא מומחה
לכי תמלאי את הכינרת עם השפריצים שלך יעילגת אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנוזל הוא
ד``ר עידן מיליצ`ר21/08/2010מה שנשאר בנרתיק מהזרע ולאט לאט נוזל החוצה........אלא אם כן שוב לא הבנתי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)