חרמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרמן
    חסוי
    20/08/2010

אני בן 16 בהרגלי מאונן פעם ביומיים או ביום אבל בשבועיים האחרנות אני חררררמן אש אני לא מפסיק לחששוב על בנות על נגיעות ו אפילו שאני מאונן אני לא מסתפק אני חוזר אחרי 10 דקות לאונן עוד פעם ו עוד פעם.... אני הולך ברחוב רואה נשים ו מתחיל לפנטז על אך זה היה יכול לקקרות ביני לבינה ו לפעמים אני משתמש בנשים שראיתי ביום בדמיון שלי ו מאונן עליהם אפילו התחלתי לחפש באינטרנת קשר של סטוצים אני חרמן אש ו האננות לא עוזרת לי כל כך להרגיע את זה ... אני בן 16 ו סקס ו כל הדברים האלה לא חדשים לי אני מגיל 13 מאונן אבל אני אחשב חרמן אש רוצה לעשות את זה אמיתי לא משנה עם מי ו באיזה גיל פשוט אניי חרמן ו האוננות לא עוזרת לי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרמן

הוספת תגובה

• תקרא מה שכתוב

נתנאל
    21/08/2010

אין מה לעשות אחי כשזה יקרה זה יקרה עד אז תנסה להעזר בפנטזיות שלך וגם אחרי שאתה גומר תמשיך עוד הפעם לגמור פעם שנייה רצוף זה עוזר מנסיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל דנאלה אני רוצה תשובה...

חסוי
    21/08/2010

זה לא כל כך עוזר זה עושה כאב ביצים :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    21/08/2010

תחושותיך וביצועיך מתאימים לגילך ,לרוב בנים בגיל ההתבגרות חרמנים תמדים!!!
    ואכן אוננות עוזרת ...
    אני אישית ממליצה לך להשאר באיסוף "תמונות" לפינטוז מהרחוב,סרטים מהקולנוע או רגילים ולא נכנס לאנטרנט לחפש ...
    חשבת על גיוון האוננות תנוחות עם ...
    ולא לעבור עדין לטכלס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה לתת דוגמאות

חסוי
    22/08/2010

אני לא כל כך משלב תנועות אני רק מזיז את היד סביב הפין את יכולה להיעץ לי ?
    אני רוצה אם זה טוב כי אני בזמן אמת אני מכניס ו מוציא את איבר המין ו לא רק היא קופצת האם אני צריך לשנות איך אני מאונן תני לי דוגמאות ו עצות ??
    יש לי וריד נעשה יותר נראה ו בולט אולי בגלל שאני מאונן הרה ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    22/08/2010

תנוחות למשל על הבטן...
    על רטוב יבש...
    דמיון כל עוד אין סיכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו