מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרמןחסוי20/08/2010
אני בן 16 בהרגלי מאונן פעם ביומיים או ביום אבל בשבועיים האחרנות אני חררררמן אש אני לא מפסיק לחששוב על בנות על נגיעות ו אפילו שאני מאונן אני לא מסתפק אני חוזר אחרי 10 דקות לאונן עוד פעם ו עוד פעם.... אני הולך ברחוב רואה נשים ו מתחיל לפנטז על אך זה היה יכול לקקרות ביני לבינה ו לפעמים אני משתמש בנשים שראיתי ביום בדמיון שלי ו מאונן עליהם אפילו התחלתי לחפש באינטרנת קשר של סטוצים אני חרמן אש ו האננות לא עוזרת לי כל כך להרגיע את זה ... אני בן 16 ו סקס ו כל הדברים האלה לא חדשים לי אני מגיל 13 מאונן אבל אני אחשב חרמן אש רוצה לעשות את זה אמיתי לא משנה עם מי ו באיזה גיל פשוט אניי חרמן ו האוננות לא עוזרת לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקרא מה שכתוב
נתנאל21/08/2010אין מה לעשות אחי כשזה יקרה זה יקרה עד אז תנסה להעזר בפנטזיות שלך וגם אחרי שאתה גומר תמשיך עוד הפעם לגמור פעם שנייה רצוף זה עוזר מנסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל דנאלה אני רוצה תשובה...
חסוי21/08/2010זה לא כל כך עוזר זה עושה כאב ביצים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד21/08/2010תחושותיך וביצועיך מתאימים לגילך ,לרוב בנים בגיל ההתבגרות חרמנים תמדים!!!
ואכן אוננות עוזרת ...
אני אישית ממליצה לך להשאר באיסוף "תמונות" לפינטוז מהרחוב,סרטים מהקולנוע או רגילים ולא נכנס לאנטרנט לחפש ...
חשבת על גיוון האוננות תנוחות עם ...
ולא לעבור עדין לטכלס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לתת דוגמאות
חסוי22/08/2010אני לא כל כך משלב תנועות אני רק מזיז את היד סביב הפין את יכולה להיעץ לי ?
אני רוצה אם זה טוב כי אני בזמן אמת אני מכניס ו מוציא את איבר המין ו לא רק היא קופצת האם אני צריך לשנות איך אני מאונן תני לי דוגמאות ו עצות ??
יש לי וריד נעשה יותר נראה ו בולט אולי בגלל שאני מאונן הרה ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד22/08/2010תנוחות למשל על הבטן...
על רטוב יבש...
דמיון כל עוד אין סיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)