מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כואב עדיייןפיתוש24/08/2010
שלום=]
לפני כמה זמן הייתה הפעם ה3 שלי כבר וזה עדיין כואב לי...
בפעמים הראשונות לא זה נכנס והפעם נכנס וממש ממש כאב...
השאלה שלי זה למה זה כואב ומה אפשר לעשות עם זה?...
תודהDD:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתוש
דניאלה פרייפלד24/08/2010איך נעשה החדירה מה היו התחושה שלך איך הגיב גופך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פיתוש25/08/2010המממ היא הייתה בעדינות הוא נורא ניזהר כי כאב לי ואני לא כיווצתי בהתחלה אבל אחרי זמן מה שממש כאב התחלתי לכווץ ואז הפסקנו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתוש
דניאלה פרייפלד26/08/2010בת כמה את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה16
פיתוש26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתוש
דניאלה פרייפלד26/08/2010האם את באמת באמת מוכנה רוצה במין מלא או שמע יש בך קצת בשילו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פיתוש26/08/2010אני ממש ממש מרגישה מוכנה וונורא נוח לי תמיד (חוץ מהכאב הזה) לא לחצו על בקטע הזה בחיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתוש
דניאלה פרייפלד26/08/2010האם את מגורה ורטובה דיו בנרתיק
ומה קורה לך בראש בזמן המין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פיתוש27/08/2010הממ אני חושבת שאני מרגישה מגורה אבל אני לא בטוחה שאני מספיק רטובה בנרתיק...
ובראש אני מרגישה שנוח לי וכיף לי ומגורה ושאני רוצה את זה... אבל אחרי שזה כואב אני מתחילה קצת להתבאס... אפשר לציין שרק בפעם האחרונה ממש ירד לי דם.. בפעמיים הראשונות לא ירד וזה גמ לא ממש נכנס..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתוש
דניאלה פרייפלד27/08/2010האם אני יכולה להבין ממך שבטמפונים לא התנסת?
אצבע ניתן להכניס?
ואולי כדאי שתלכי להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פיתוש27/08/2010טמפונים ניסיתי לפני הרבה זמן אבל זזה ככאב..
שניסיתי להכניס אצבעות זה לא כאב בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתוש
דניאלה פרייפלד28/08/2010או, זה התחלה...
אצבע הכנסת לאחרונה? ואם כן, מה היה התחושה והאם את מאוננת?
ולא התיחסת לבדיקה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פיתוש29/08/2010בקשר לבדיקה אני קצת מפחדת ללכת...לא יודעת מה הרופאה שלי תגיב וקצת מוזר לי...
ואני מאוננת אבל בלי לחדור, וניסיתי לפני כמה זמן להכניס אצבע ולא כאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתוש
דניאלה פרייפלד29/08/2010לא מבטיחה אך אם בכל זאת כרגע את לא רוצה להיבדק...
יש שמנים מהולים כלומר ניתן לשים ישר על הגוף כמו שמן עץ התה ....
לשים על האצבע ותעשי לעצמך עם אצבע אחת עיסוי פתח הנרתיק בפתח לא להכניס אצבע על הדופן עיסוי קלה עם קצת מתיחה ...תחזרי אלי אחרי פעמים שימי לב לתחושות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פיתוש29/08/2010איפה אני אוכל למצוא את השמן הזה? וכמה פחות או יותר הוא עולה?
ואיזה תחושות אני אמורה להרגיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתוש
דניאלה פרייפלד30/08/2010חנויות טבע
התחושות הן שלך.....
עלות לא זול אך משתמשים במעט כל פעם אז להרבה פעמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פיתוש30/08/2010תודה רבה על העזרהההDDDDD:
דניאלה פרייפלד31/08/2010לא לשכח לחזור אלי ....ונראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)