שאלה עם איבר מין זכרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה עם איבר מין זכרי
    חסוי
    15/11/2007

שלום לכולם,
    יש לי כמה שאלות על איבר המין הזכרי:

1) יש לי 16 ס"מ שזה עומד ו-10 ס"מ שלא ואני בן 15, האם זה נורמלי? מה הממוצע בגיל 15-16?

2) ראיתי פה אנשים עם 3 ס"מ זה הגיוני? יש דבר כזה? או שסתם אנשים מתלוצצים עליכם?

3) האם אפשר לחזק את איבר המין? איבר המין הוא שריר? ואני יכול לשלוט עליו, האם אפשר לעשות עם זה משהו?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה עם איבר מין זכרי

הוספת תגובה

• גודל נורמאלי

גל
    16/11/2007

בראש ובראשונה חשוב שתדע שאין שום קשר בין אורך הפין שלך במצב רפוי למצב זיקפה.
    כמו-כן כדי, להצליח לחדור בצורה תקינה ולהביא אישה לאורגזמה מספיקים 5 ס'מ בלבד.

לגבי השאלה שלך:
    1. איבר זכרי נורמלי בעת זיקפה אצל אדם בוגר עומד על כ- 15 ס'מ בממצוע על פי מחקר אירופאי, אולם בישראל הוא 15.5.... (הרווחנו...). הפין יכול להמשיך לגדול עד גיל 18 בערך ואף מעבר אך גם יכול להיעצר בגילך.

2. לי אישית יש 21 ס'מ בעת זיקפה ואין אם כך שום בעיה בשום מצב, ( מלבד בזמן רפוי בו עומד בערך על 5 ס'מ בעיקר במקלחות משותפות..).

בכל מקרה אין לך ממה להיבהל או לחשוש מהגודל היות ואין ספק שאתה בממצוע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו