מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה עם איבר מין זכריחסוי15/11/2007
שלום לכולם,
יש לי כמה שאלות על איבר המין הזכרי:
1) יש לי 16 ס"מ שזה עומד ו-10 ס"מ שלא ואני בן 15, האם זה נורמלי? מה הממוצע בגיל 15-16?
2) ראיתי פה אנשים עם 3 ס"מ זה הגיוני? יש דבר כזה? או שסתם אנשים מתלוצצים עליכם?
3) האם אפשר לחזק את איבר המין? איבר המין הוא שריר? ואני יכול לשלוט עליו, האם אפשר לעשות עם זה משהו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל נורמאלי
גל16/11/2007בראש ובראשונה חשוב שתדע שאין שום קשר בין אורך הפין שלך במצב רפוי למצב זיקפה.
כמו-כן כדי, להצליח לחדור בצורה תקינה ולהביא אישה לאורגזמה מספיקים 5 ס'מ בלבד.
לגבי השאלה שלך:
1. איבר זכרי נורמלי בעת זיקפה אצל אדם בוגר עומד על כ- 15 ס'מ בממצוע על פי מחקר אירופאי, אולם בישראל הוא 15.5.... (הרווחנו...). הפין יכול להמשיך לגדול עד גיל 18 בערך ואף מעבר אך גם יכול להיעצר בגילך.
2. לי אישית יש 21 ס'מ בעת זיקפה ואין אם כך שום בעיה בשום מצב, ( מלבד בזמן רפוי בו עומד בערך על 5 ס'מ בעיקר במקלחות משותפות..).
בכל מקרה אין לך ממה להיבהל או לחשוש מהגודל היות ואין ספק שאתה בממצוע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)