מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לבנות(אני בן)השואל15/11/2007
שלום אני בן 14 ואני באמת רוצה לדעת משהו(סתם לידע כללי)
עכשיו אני נחשב לאחד "מקובל" והיו לי הרבה חברות אבל
מעניין אותי איך אני יודע אם בנות רוצות לשכב איתי
או לשכב בכלל... איך אני יודע אם בת נחשבת ל"נותנת" או לא
בבקשה תענו אני באמת רוצה לדעת
אהה ונ.ב.
בנות חרמניות כמו גברים???.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנות לא "נותנות" דיי למילה הזאת זה
אבי16/11/2007שטויות אם בחורה עושה איתך סקס היא לא "נותנת" היא מקבלת בדיוק כמוך,אין שלט מעל כל בחורה שרשום בוא אם היא רוצה סקס או לא זה רק אפשר לדעת רק אחרי שמדברים אם הבחורה
וגם אם ניראה שהיא לא כל כך רוצה אפשר תמיד להיתקדם לאט לאט (לעשות אחד לשני ביד,סקס יבש,וכד') צריך קודם כל להכיר קצת את הבחורה ולדבר איתה על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי..
מישהי17/11/2007אהבתי את התגובה.. זה באמת נכון.. זה דיי תלוי בבת ובמצב הרוח שלה באותו יום ובאווירה..
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון16/11/2007אם אתה רוצה לדעת אם מישהי מעוניינת בך בהיבט המיני, אתה צריך לברר איתה, לדבר על זה. תקשורת פתוחה זה המפתח. אתה מדבר בהכללות, "איך אני יודע אם בת נחשבת ל"נותנת"? "האם בנות חרמניות כמו גברים?". אין טעם לדבר בהכללות , כל מקרה לגופו. יש בנות שמעוניינות יותר, יש כאלה שפחות, אותו כנ"ל לגבי בנים. שאלה לי אליך, אתה בן 14, לאן אתה ממהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה!@
..17/11/2007בנות חרמניות..
לפעמים אפילו יותר מגברים..
אם אתה שואל אותי
הבנות היו מתות לקפוץ עלייך ולקרוע ממך את הבגדים
אבל הן לא
כי הן מפחדות שאתה לא תרצה
אז תעשה אתה את הצעד הראשון
למשל בזמן נשיקה צרפתית תשים לה את היד טיפה מתחת לחולצה
ולאט לאט תעלה למעלה ותראה איך היא מגיבה על תעשה את זה מהר מידי זה ילחיץ אותה!
מקווה שעזרתיי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממהר רק לידע הכללי
השואל17/11/2007** כותרת**
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)